ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Πωλείται κομμάτι τούρτας του γάμου Καρόλου-Νταϊάνας, 40 χρόνια μετά

Kathimerini.gr

Σε καλή κατάσταση το 800 γραμμαρίων γλυκό που αναμένεται να αποφέρει 600 ευρώ

Πολύ περισσότερο κι από τον ίδιο τον γάμο τους έχει αντέξει ένα κομμάτι της γαμήλιας τούρτας του Καρόλου με την Νταϊάνα, που τίθεται πλέον σε πλειστηριασμό στη Βρετανία.

Μπορεί ο θρυλικός πριγκιπικός γάμος του 1981 να κατέληξε σε διαζύγιο, αλλά ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της τούρτας από εκείνη την ημέρα παραμένει τυλιγμένο σε διαφανή μεμβράνη 40 χρόνια μετά.

Τώρα αναμένεται να αποφέρει σχεδόν 600 ευρώ όταν πωληθεί ως πακέτο μαζί με το πρόγραμμα της ημέρας του γάμου και τομενού του βασιλικού πρωινού της ημέρας του γάμου

Έτσι μετά το μαχαίρι των τότε νεόνυμφων, το κομμάτι των 800 γραμμαρίων μπαίνει και κάτω από το… σφυρί, αφού πέρασε τέσσερις δεκαετίες σε ένα τενεκεδένιο κουτί.

Πρόκειται για κομμάτι της τούρτας το οποίο είχει προσφερθεί τότε σε μια από τις υπαλληλους της Βασιλομήτορος, ονόματι Μόιρα Σμιθ. Παρέμεινε στην οικογένειά της έως ο 2008, όταν και αποκτήθηκε από συλλέκτη που τώρα το πωλεί.

Το κομμάτι φέρει μάλιστα τον θυρεό του βασιλικού οίκου της Αγγλίας, που όπως φαίνεται από τη φωτογραφία παραμένει σε αρίστη κατάσταση.

Πηγή: Daily Mail

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ