ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 07:31
25°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Παράξενα

Νεκρή φάλαινα βρέθηκε στη ζούγκλα του Αμαζονίου (βίντεο)

Newsroom Κ/ ΑΜΠΕ

Στο νησάκι Μαρέχο, κοντά στο δέλτα του Αμαζονίου.

Μυστήριο για τους επιστήμονες αποτελεί μία μεγάπτερη φάλαινα 11 μέτρων, η οποία βρέθηκε νεκρή στη ζούγκλα του Αμαζονίου.

Σύμφωνα με την ταλική Corriere Della Sera, το κουφάρι της φάλαινας εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν ντόπιοι παρατήρησαν όρνια να πετάνε πάνω από στο νησάκι Μαρέχο, κοντά στο δέλτα του Αμαζονίου, και κάλεσαν τις αρχές.

«Θα κάνουμε αυτοψία. Με την πρώτη ματιά δεν υπάρχουν τραυματισμοί, ούτε μπορούμε να καταλάβουμε τι προκάλεσε τον θάνατο της φάλαινας » δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και Περιβάλλοντος, Katie Silva.

Μέλος της ομάδας δέκα βιολόγων της ΜΚΟ Bicho D’ agua που αμέσως έσπευσε στην περιοχή δήλωσε ότι οι επιστήμονες είναι πολύ μπερδεμένοι καθώς είναι ένα πολύ ασυνήθιστο φαινόμενο να βρεθεί φάλαινα στην βόρεια ακτή της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου.

«Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι πως κατέληξε εδώ, αλλά υποθέτουμε ότι το πλάσμα βρισκόταν κοντά στην ακτή και η παλίρροια, η οποία ήταν αρκετά σημαντική τις τελευταίες ημέρες, το πήρε και το έριξε στην ενδοχώρα», σημείωσε η ειδικός Ρενάτα Έμιν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ