ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:08
32°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Παράξενα

Πανευτυχής επιβάτης πέταξε μόνος του σε ένα Boeing με 188 θέσεις

Newsroom Κ/ ΑΜΠΕ

Για δυόμιση ώρες που διήρκεσε η πτήση, ο Σκιρμαντάς Στριμάϊτης είχε όλο το αεροπλάνο στη διάθεση του και απόλαυσε την αποκλειστική φροντίδα των αεροσυνοδών.

Πόσο συχνά συμβαίνει να επιβιβαστείς στο αεροπλάνο σου και να διαπιστώσεις ότι είσαι ο μοναδικός επιβάτης; Πιθανότατα ποτέ. Αυτό όμως συνέβη πριν λίγες μέρες σε έναν Λιθουανό, ο οποίος πετούσε από το Βίλνιους στο Μπέργκαμο και έζησε μία μοναδική εμπειρία.

Ο νεαρός άνδρας επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για διαπίστωσε έκπληκτος ότι ήταν ο μοναδικός επιβάτης σε ένα Boeing 737-800, το οποίο έχει χωρητικότητα 188 θέσεων.

Για τις επόμενες δυόμιση ώρες που διήρκεσε η πτήση, ο Σκιρμαντάς Στριμάϊτης είχε όλο το αεροπλάνο στη διάθεση του και απόλαυσε την αποκλειστική φροντίδα των αεροσυνοδών.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο ίδιος στο ΑΡ, «η πτήση ήταν μία εμπειρία που τη ζεις μονάχα μια φορά στη ζωή σου».

Όσο για τον λόγο αυτής της απίστευτης σύμπτωσης; Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Novaturas εξήγησε ότι είχε ναυλώσει το αεροπλάνο για την πτήση επιστροφής ενός γκρουπ από την Ιταλία και για να αποφύγει να πετάξει άδειο, πούλησε εισιτήρια μίας διαδρομής – προς την Ιταλία. Μόνο ένα άτομο αγόρασε εισιτήριο…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ