ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
18°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κόσμος

Ρωσία: Κατηγορεί Βρετανία και Ουκρανία για μεθόδευση αποκλεισμού της

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης ενέκρινε ψήφισμα που θα επιτρέψει στη ρωσική αντιπροσωπεία να συμμετάσχει στη σύνοδο

Η Ρωσία θα ζητήσει σήμερα να επιβεβαιώσει τα δικαιώματα της αντιπροσωπείας της στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) μετά την έγκριση ψηφίσματος που επιτρέπει στους Ρώσους βουλευτές να συμμετάσχουν στη σύνοδο της Συνέλευσης τον Ιούνιο, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Δούμας Πιότρ Τολστόι.

"Τη Δευτέρα, τα μέλη της ΚΣΣΕ έπρεπε να εξετάσουν μέχρι αργά το βράδυ πέραν των 200 τροποποιήσεων που υποβλήθηκαν από βουλευτές της Ουκρανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου με στόχο την αναβολή της έγκρισης του ψηφίσματος που επιτρέπει στη ρωσική αντιπροσωπεία να επιστρέψει στην ΚΣΣΕ και να συμμετάσχει στην καλοκαιρινή σύνοδο", δήλωσε ο Τολστόι.

"Εκτός από το να χάνουν χρόνο και προσπάθεια των Ευρωπαίων συναδέλφων τους, δεν πέτυχαν οτιδήποτε, καθώς οι τροποποιήσεις τους απορρίφθηκαν", σημείωσε, προσθέτοντας πως "υποβάλλουμε αίτημα για να επιβεβαιώσουμε τα δικαιώματά μας".

Η ΚΣΣΕ ενέκρινε ψήφισμα της Βελγίδας βουλευτή Petra De Sutter που θα επιτρέψει στη ρωσική αντιπροσωπεία να συμμετάσχει στη σύνοδο της Συνέλευσης τον Ιούνιο. Το ψήφισμα στηρίχτηκε από 118 μέλη της Συνέλευσης, 62 μέλη ψήφισαν εναντίον και 10 μέλη απείχαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ