ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:45
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κόσμος

Το γεύμα του Τραμπ για την ομάδα φούτμπολ του Κλέμσον (φωτο-βίντεο)

Newsroom Κ, Αθήνα

Ο Αμερικανός πρόεδρος αναγκάστηκε να προσφέρει στους παίκτες γνήσια αμερικανικά μπέργκερ από McDonald’s, Wendy’s, Burger King μαζί με λίγη πίτσα

«Θύμα» του shutdown που προκάλεσε φαίνεται πως έπεσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αναγκάστηκε να επιμεληθεί ο ίδιος του μενού προκειμένου να υποδεχτεί τους παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου του πανεπιστημίου του Κλέμσον καθώς το προσωπικό του Λευκού Οίκου έχει λάβει άδεια άνευ αποδοχών.

Χωρίς προσωπικό, ο Αμερικανός πρόεδρος αναγκάστηκε να προσφέρει στους παίκτες γνήσια αμερικανικά μπέργκερ από McDonald’s, Wendy’s, Burger King μαζί με λίγη πίτσα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ στους δημοσιογράφους.

Και, αν και ο αρχικός αριθμός των μπέργκερ που καταναλώθηκαν προσέγγιζε τα 300, ο ίδιος ο Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι ήταν περισσότερα από 1.000, τα οποία μάλιστα... εξαφανίστηκαν μέσα σε μόλις μία ώρα.

Ας σημειωθεί πως το προσωπικό έχει λάβει άδεια άνευ αποδοχών λόγω του shutdown στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και της επιμονής του Τραμπ να ζητά χρηματοδότηση για το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό προκειμένου να αντιμετωπίσει το κύμα μεταναστών που εισέρχονται στις ΗΠΑ διαμέσου της χώρας αυτής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ