ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:50
28°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Άλλες δυο μέρες υπό κράτηση η 49χρονη λογίστρια για την υπεξαίρεση χρημάτων εταιρείας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Την Παρασκευή λήγει και το διάταγμα κράτησης του 63χρονου συζύγου της και του 73χρονου πατέρα της

Με την υπόθεση να αναμένεται να καταχωρηθεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου μεθαύριο, ανανεώθηκε σήμερα, για άλλες δυο μέρες, το διάταγμα κράτησης της 49χρονης υπεύθυνης λογιστηρίου ομίλου εταιρειών στη Λεμεσό, από την οποίαν εκδόθηκαν πλαστογραφημένες εντολές μεταφοράς χρημάτων εκατομμυρίων ευρώ και κλάπηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Την Παρασκευή λήγει και το διάταγμα κράτησης του 63χρονου συζύγου της και του 73χρονου πατέρα της, ώστε όλοι να οδηγηθούν μαζί στο δικαστήριο όπου θα καταχωρηθεί η υπόθεση, με πληροφορίες να μην αποκλείουν τη συμπερίληψη στο κατηγορητήριο και άλλων προσώπων του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Τα αδικήματα που διερευνώνται αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπή από υπάλληλο, πλαστογραφία, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αδικήματα που διαπράχθηκαν την περίοδο 2017-2020.

Στο μαρτυρικό υλικό της Αστυνομίας περιλαμβάνονται έγγραφα, ηλεκτρονικά δεδομένα και πλαστογραφημένες επιταγές της εταιρείας, κάποιες από τις οποίες είχαν ως δικαιούχους τον σύζυγο και τον πατέρα της. Συγκεκριμένα 19 επιταγές ποσού 20 χιλιάδων ευρώ φαίνεται να εξαργυρώθηκαν από τον 63χρονο, ενώ 50 επιταγές συνολικού χρηματικού ποσού 60 χιλιάδων ευρώ κατατέθηκαν σε προσωπικό λογαριασμό του 73χρονου.

Υπενθυμίζεται πως, μεταξύ άλλων, εντοπίζεται διπλή και τριπλή έκδοση επιταγών σε δικαιούχους αλλά και σοβαρά ελλείμματα σε εταιρεία του ομίλου ύψους σχεδόν 3,4 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η 49χρονη φέρεται να προέβαινε σε μεταφορές χρημάτων από την πλειοψηφία των εταιρειών του ομίλου για να καλύψει την υπεξαίρεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ