ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 15:18
34°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Φθινοπωρινό μπουρίνι στη Λευκωσία

Newsroom K

Έντονη βροχόπτωση ξέσπασε στην περιοχή της Έγκωμης

Ένα ολιγόλεπτο μπουρίνι ήταν αρκετό για να μετατρέψει το σκηνικό του καιρού σε φθινοπωρινό στην πρωτεύουσα. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης, στην περιοχή της Έγκωμης σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση.

Για άλλη μια φορά επαληθεύτηκε η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας η οποία έκανε λόγο για μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά ή και σε περιοχές του εσωτερικού.

Η πρόβλεψη

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και αρχικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 Μποφόρ, αργότερα ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά, κυρίως στα νοτιοδυτικά το απόγευµα, µέχρι ισχυροί 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται αυξηµένες, ψηλές κυρίως νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή, θα παρατηρούνται αυξηµένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις, µε τη θερµοκρασία να σηµειώνει σταδιακά µικρή άνοδο και να κυµαίνεται πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το Σάββατο, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία δε θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ