ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:42
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Υπό κράτηση 48χρονος και 28χρονος για απαγωγή και κοινή επίθεση στην Πάφο

Newsroom K

Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εφταήμερης κράτησης

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για έκδοση διατάγματος κράτησης τους, οδηγήθηκαν την Πέμπτη 48χρονος και 28χρονος, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής και κοινής επίθεσης. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εφταήμερης κράτησης.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες από 19χρονο κάτοικο Πάφου, σύμφωνα με τον οποίο χθες το απόγευμα, έπεσε θύμα επίθεσης και απαγωγής.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 19χρονος στην Αστυνομία, γύρω στις 6.30μ.μ. χθες, ενώ βρισκόταν στην πλατεία χωριού της επαρχίας Πάφου, δέχθηκε επίθεση από 48χρονο, ο οποίος φέρεται να τον χτύπησε και ακολούθως να τον έβαλε στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου του. Ακολούθως, το όχημα αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, στο αυτοκίνητο επιβιβάστηκαν στη συνέχεια άλλα τρία πρόσωπα και μετά από πάροδο μερικών λεπτών, αφού έφτασαν σε παραλιακή περιοχή, όπου τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο.

Εκεί τους ανέμεναν άλλα τρία πρόσωπα, ένα από τα οποία φέρεται να επιτέθηκε και να κτύπησε τον 19χρονο. Στη συνέχεια αφού τον τοποθέτησαν ξανά στο χώρο αποσκευών του οχήματος, τον μετέφεραν στην πλατεία του χωριού, όπου τον άφησαν και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 48 και 28 ετών. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ