ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:44
32°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Από το χαλλούμι ως την κλιματική αλλαγή στο μενού Αναστασιάδη-Καρόλου

Newsroom K

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Κοινοπολιτείας και των μελλοντικών της δράσεων

Τη Βασιλική Κατοικία «Clarence House» στο Λονδίνο επισκέφθηκε το μεσημέρι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη βρετανική πρωτεύουσα. Κατά τη συνάντηση με τον Πρίγκιπα Ουαλίας Κάρολο και τον Δούκα του Κέιμπριτζ Γουίλιαμ συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Κοινοπολιτείας και των μελλοντικών της δράσεων, ζητήματα που αφορούν την αειφόρο ανάπτυξη, την προστασία του Περιβάλλοντος, καθώς επίσης και την κλιματική αλλαγή.

Ο Νίκος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που αναλαμβάνει στην περιοχή για τον συντονισμό δράσεων, με στόχο την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κλιματική αλλαγή. Αναφέρθηκε, επίσης, στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, υπογραμμίζοντας την ετοιμότητα του για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων το συντομότερο δυνατόν, σημειώνοντας παράλληλα ότι η πλευρά μας ανταποκρίνεται θετικά στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο ΓΓ των ΗΕ μέσω της κας Λουτ.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου είναι και η αυξημένη κατανάλωση… χαλλουμιού από τους Βρετανούς.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ο Επίτροπος Προεδρίας, αρμόδιος για θέματα Διασποράς κ. Φώτης Φωτίου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ