ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 18:28
33°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Αποτελέσματα εσόδων και εξόδων από το Πανηγύρι Αγάπης

Δελτίο Τύπου

Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρος τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ρευματοπαθειών

Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ρευματοπαθειών (ΠΗΡ) που καθιερώθηκε το 1996 και γιορτάζεται στις 12 Οκτωβρίου κάθε χρόνο, θέλησε να τιμήσει την ημέρα αυτή με ένα Πανηγύρι Αγάπης που έγινε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής διοργανώθηκε ένα φιλανθρωπικό παζαράκι για την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων του συνδέσμου. Για αυτό παραχωρήθηκε στον Αντιρευματικό Σύνδεσμο το πάρκο Ακρόπολης για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης μας στις 15 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Κυριακή, και ώρες 8:00 μέχρι 20:00. Στο φιλανθρωπικό αυτό παζαράκι έγινε ψήσιμο για σουβλάκια όπου ήταν το κύριο έσοδο μας, πώληση λουκουμάδων, πίτσας, παιχνίδια, πώληση χειροτεχνιών κλπ.

Σκοπός ήταν η ψυχαγωγία και να περάσουν γονείς και παιδιά μια ευχάριστη Κυριακή και ταυτόχρονα η συλλογή λεφτών για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας προς τα άτομα που διαβιούν με κάποια σοβαρή φλεγμονώδη ρευματοπάθεια.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη και υπήρχαν κουπόνια των 0,50 σεντ, €1, €2 και €5 για αγορά φαγητών ποτών και δραστηριοτήτων, στο πάρκο της Ακρόπολης.

Τα έσοδα και τα έξοδα φαίνονται πιο κάτω:

Τα έσοδα ανήλθαν στα: € 4.300

Τα έξοδα ανήλθαν στα : € 767

Θερμές ευχαριστίες στον Μέγα Χορηγό μας ΟΠΑΠ Κύπρου για την οικονομική του στήριξη καθώς και για τη συνεργασία της ,σε όλους τους εθελοντές μας για την έμπρακτη βοήθεια τους στην πώληση δελταρίων και προς τον κόσμο για την προσφορά και τη στήριξη τους προς τον ΑΣΚ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ