ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:05
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Αρχές Μαρτίου η ποινή του 26χρονου στην απόπειρα εναντίον Ροδοθέου

Του Δημήτρη Λουκά

Σύμφωνα τον δικηγόρο του πήρε οδηγίες από άλλο πρόσωπο και δεν μπορούσε να αρνηθεί γιατί θα γινόταν στόχος.

Οδηγήθηκε εκ νέου στο Επαρχιακό Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ο 26χρονος σχετικά με την υπόθεση της απόπειρας φόνου του Νίκου Ροδοθέου. Κατά την σημερινή διαδικασία η Κατηγορούσα Αρχή αναφέρθηκε στα γεγονότα της υπόθεσης καθώς και την εμπλοκή του 26χρονου.

Ο δικηγόρος του 26χρονου, Μιχάλης Σταματάρης αγόρευσε για μετριασμό της ποινής του πελάτη του. Όπως ανέφερε ο 26χρονος είναι πατέρας ενός παιδιού ενώ η μητέρα του έχει αναπηρία 75% μετά από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε. Επιπρόσθετα ανέφερε ότι ο πελάτης του όταν εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας σε νυχτερινά μαγαζιά γνώρισε άτομα που τον ενέπλεξαν στο έγκλημα που κατηγορείται. Σύμφωνα τον κ. Σταματάρη ο 26χρονος φαίνεται ότι πήρε οδηγίες από άλλο πρόσωπο και ότι δεν είχε κανένα προσχεδιασμό και ότι δεν γνώριζε για την απόπειρα εναντίον του Ροδοθέου.

Ο 26χρονος όπως τόνισε ο δικηγόρος του, δεν μπορούσε να αρνηθεί διότι θα γινόταν στόχος τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του. «Βρέθηκε να είναι παγιδευμένος και λειτούργησε κάτω από τον φόβο για να μην λειτουργήσουν εκδικητικά εναντίον του».

Σημειώνεται πως ο δικηγόρος του κατηγορουμένου ενώπιον του Κακουργιοδικείου αναφέρθηκε και στην πρόθεση του πελάτη του να γίνει μάρτυρας κατηγορίας καθώς και την συνεργασία του με την αστυνομία για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το Κακουργιοδικείο στις 6 Μαρτίου αναμένεται να του επιβάλλει ποινή.

Κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση είναι και ο 37χρονος Παλαιστίνιος ο οποίος απάντησε μη παραδοχή και στις τέσσερις συνολικά κατηγορίες που του απήγγειλε η Κατηγορούσα Αρχή.

Για την ίδια υπόθεση, η Αστυνομία καταζητεί άλλα δύο πρόσωπα. Πρόκειται για τον Ιωσήφ Ιωσήφ, 40 ετών από τη Λευκωσία και τον Balazovjech Miroslav 37 ετών από τη Σλοβακία, o οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, πιθανόν να χρησιμοποιεί και το όνομα Dydi Rudolf. Και οι δύο συνελήφθησαν και κρατούνται στα κατεχόμενα.

Κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση ήταν και 33χρονος Ε/κ, ο οποίος απαλλάχθηκε των κατηγοριών και αφαιρέθηκε από το κατηγορητήριο.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ