ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:50
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Αρχηγός Αστυνομίας: Πρωτοφανής και με προεκτάσεις η υπόθεση ναρκωτικών Crystal

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο η υπόθεση να σχετίζεται και με άλλες εγκληματικές πράξεις, είπε ο κ. Μιχαηλίδης

Πρωτοφανή χαρακτήρισε την πρόσφατη επιχείρηση της ΥΚΑΝ σε Λάρνακα και Λεμεσό ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

Σε δηλώσεις στην Πάφο και σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι οι συλληφθέντες παρασκεύαζαν το ναρκωτικό Crystal ο Αρχηγός Αστυνομίας χαρακτήρισε πολύ σοβαρή την υπόθεση, με προεκτάσεις. Είμαστε στο αρχικό στάδιο, συνέχισε, έχουν συλληφθεί πέντε πρόσωπα που οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου. Η υπόθεση χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, συνέχισε, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο η υπόθεση να σχετίζεται και με άλλες εγκληματικές πράξεις.

Ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε πως δεν θέλει να λεχθεί οτιδήποτε που να ζημιώσει το ανακριτικό έργο.

Ο κ. Μιχαηλίδης που αποχωρεί από το σώμα στο τέλος Ιουνίου αποχαιρέτισε σήμερα τους συναδέλφους του στην Aστυνομική Διεύθυνση Πάφου. Ερωτηθείς αν αφήνει μια καλύτερη Αστυνομία από αυτήν που παρέλαβε ο κ.Μιχαηλιδης είπε ότι αυτό θα πρέπει να το κρίνει η κοινή γνώμη και όχι ο ίδιος.

Η Αστυνομία έχει καταφέρει να αστυνομεύσει καλύτερα τις περιοχές της Πάφου που αντιμετώπισαν το προηγούμενο διάστημα σοβαρό πρόβλημα λόγω της συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού αλλοδαπών, είπε, ο Αρχηγός Αστυνομίας. Ο Κύπρος Μιχαηλίδης εξήρε τη συνεργασία του Αρχηγείου Αστυνομίας με την τοπική αστυνομική διεύθυνση.

Πρόσθεσε ακόμη, πως ενίσχυσαν την αστυνομική διεύθυνση Πάφου με περιπολίες από τη Λευκωσία, τη Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης και από το Αρχηγείο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις επαφές με τις τοπικές αρχές , όπως είπε, και οι ίδιοι εξέφρασαν την ευαρέσκεια τους για τον λόγο ότι η Αστυνομία έχει εντείνει τις προσπάθειές της και αυτή την στιγμή επικρατεί ύφεση και ησυχία.

Γνώμονας όλων μας, συνέχισε, είναι η προστασία της δημόσιας ασφάλειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ