ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
25°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Βροχές και καταιγίδες στο σκηνικό του καιρού σήμερα

Newsroom K

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ορεινά

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ από το Σάββατο αναµένεται ασθενής ψηλή πίεση. Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Απόψε ο καιρός θα καταστεί σύντοµα κυρίως αίθριος και η σκόνη αναµένεται να υποχωρήσει σταδιακά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκυρίακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Τη ∆ευτέρα περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε αυξηµένη συννεφιά, που το βράδυ πιθανόν να δώσει µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα δυτικά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο το Σάββατο και περαιτέρω µικρή άνοδο µέχρι τη ∆ευτέρα για να κυµανθεί πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 24 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ