ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
24°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Δεν απαντά στην Αστυνομία η τρίτη γυναίκα που συνομιλούσε με τον 35χρονο

Newsroom K

Οι άλλες δύο γυναίκες ανταποκρίθηκαν στα μηνύματα που τους εστάλησαν από την Αστυνομία

ΓΙΑΝΝΟΣ ΛΥΤΡΑΣ

Κλείνουν ένας προς ένα οι κύκλοι των ερευνών, σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση των επτά φόνων που διέπραξε ο καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς. Μετά τις «Κόκκινη Λίμνη» και λίμνη Μεμί σε Μιτσερό και Ξυλιάτο, οι ανακριτές επικεντρώνονται στον εντοπισμό όλων των γυναικών με τις οποίες ο 35χρονος ίλαρχος συνομιλούσε μέσω facebook. Οι ενδείξεις είναι θετικές, ωστόσο μυστήριο πλανιέται πάνω από την περίπτωση μιας εκ των γυναικών.

Συγκεκριμένα, οι ανακριτικές αρχές επικεντρώθηκαν το τελευταίο διάστημα στην αναζήτηση της τύχης τριών από τις γυναίκες με τις οποίες ο 35χρονος αντάλλαζε ηλεκτρονικά μηνύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του 24News, οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν από την Αστυνομία, ανταποκρινόμενες στα μηνύματα που τους εστάλησαν, και η τύχη τους εξακριβώθηκε.

Την ίδια ώρα, οι ανακριτές προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την τελευταία εκ των τριών, ωστόσο συναντούν κάποιες δυσκολίες. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το προφίλ της εντοπίστηκε από την Αστυνομία και φαίνεται να είναι ενεργό προς άλλα προφίλ στο facebook, ωστόσο δεν έχει απαντήσει, μέχρι στιγμής, στα μηνύματα που της εστάλησαν εκ μέρους της Αστυνομίας. Οι ανακριτές έχουν κάποιες ενδείξεις, αλλά περιμένουν την δική της απάντηση για να τοποθετήσουν το τελευταίο κομμάτι και σε αυτό το παζλ.

Η συνέχεια για τον 35χρονο

Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αρχικά, με το που εντοπίστηκε η σορός, ότι ο Μεταξάς υπέδειξε νέο σημείο, «γέννησαν» εύλογα ερωτήματα, σε σχέση με το αν ο ίδιος έπαιζε τόσο καιρό με την Αστυνομία, όσον αφορά στην πρώτη υπόδειξη στην οποία προέβη. Αυτό, ευλόγως και πάλι, οδήγησε στο ερώτημα που ταλανίζει ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία εξ αρχής, στο αν ο κύκλος των θυμάτων έχει κλείσει.

Πληροφορίες που εξασφάλισε το 24News αναφέρουν ότι το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε η Sierra δεν απέχει πολύ από αυτό που υπέδειξε αρχικά ο 35χρονος. Χαρακτηριστικά, μας αναφέρθηκε ότι πολύ πιθανόν να είχε μετακινηθεί στον βυθό, λόγω διαφόρων παραγόντων.

Όσον αφορά στην ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης που θα ζητήσει η Αστυνομία την Παρασκευή, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτιμάται πως θα είναι και το τελευταίο, εκτός και αν στο διάστημα που θα μεσολαβήσει προκύψει οποιοδήποτε νέο στοιχείο που θα χρειάζεται περαιτέρω χρόνο διερεύνησης. Εξάλλου, αναμένεται η ταυτοποίηση της σορού, καθώς και άλλες εξετάσεις, προκειμένου να τεκμηριωθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό η υπόθεση.

Η ίδια πηγή, σε ερώτησή μας αν φαίνεται ότι η υπόθεση οδεύει προς το τέλος της, απάντησε ότι, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν φαίνεται να προκύπτει οτιδήποτε άλλο, αλλά πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, για την οποία πρέπει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια κατά την διερεύνησή της.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ