ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:33
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Δύο πτήσεις από Λονδίνο και Σόφια για επαναπατρισμό Κύπριων

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Κάποιοι από τους επιβάτες είναι φοιτητές οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες ενώ κάποιοι άλλοι είχαν εγκλωβιστεί σε διάφορες χώρες του εξωτερικού

Με δύο πτήσεις που φτάνουν το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στη Λάρνακα επαναπατρίζονται 108 Κύπριοι από το Λονδίνο και 42 Κύπριοι πολίτες και νόμιμα διανέμοντες στη Δημοκρατία από τη Σόφια.

Όπως ανακοίνωσαν τα Υπουργεία Εξωτερικών και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, θα αφιχθούν σήμερα 108 Κύπριοι από το Λονδίνο, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό με την πτήση της AEGEAN AIRLINES που φθάνει στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 17:00.

Κάποιοι από τους επιβάτες είναι φοιτητές οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες ενώ κάποιοι άλλοι είχαν εγκλωβιστεί σε διάφορες χώρες του εξωτερικού όπου είχαν μεταβεί για προσωπικούς, επαγγελματικούς ή ιατρικούς λόγους, αναφέρεται στην ανακοίνωση που αναμεταδίδει το ΓΤΠ.

Στην πτήση από το Λονδίνο προς την Λάρνακα θα ταξιδέψουν 89 επαναπατρισθέντες από Ηνωμένο Βασίλειο, 4 από Ισπανία, 3 από Γαλλία, 2 από Νέα Ζηλανδία, 2 από Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, 2 από Φιλιππίνες, 2 από Μάλτα, 1 από Ουρουγουάη, 1 από Ταϊλάνδη, 1 από Σρι Λάνκα και 1 από Ιταλία, προστίθεται.

Σημειώνεται ότι η πτήση από τo Λονδίνο στην Λάρνακα είναι προσφορά της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN AIRLINES και του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ που παραχώρησε τα καύσιμα για τη διενέργεια της εν λόγω πτήσης και η Κυβέρνηση επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια και τις δύο εταιρείες για την ευγενή προσφορά τους.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται ότι έχει παραχωρηθεί άδεια διενέργειας πτήσης της Bulgaria Air για μεταφορά επαναπατρισθέντων από την Σόφια στη Λάρνακα. Στην πτήση, η οποία αναμένεται να φθάσει σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 16:45 θα αφιχθούν 42 Κύπριοι πολίτες και νόμιμα διαμένοντες στη Δημοκρατία.

Κάποιοι από τους πιο πάνω επιβάτες είχαν εγκλωβιστεί στο εξωτερικό όπου είχαν μεταβεί είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Επιπρόσθετα στην εν λόγω πτήση θα επαναπατρισθούν μεμονωμένος αριθμός φοιτητών οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ