ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ειδική πασχαλινή διαδικτυακή επανέκδοση του περιοδικού μαγειρικής «Ο τόπος μας …στο πιάτο σας»

Με αυτό τον τρόπο δίδουμε έμπνευση στους καταναλωτές για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και την καταθλιπτική ατμόσφαιρα λόγω πανδημίας

Δελτίο Τύπου

Λόγω των πρωτόγνωρων δύσκολων συνθηκών που διερχόμαστε, αλλά και του γεγονότος ότι για πρώτη φορά φέτος καλούμαστε να γιορτάσουμε το Πάσχα μακριά από τους δικούς μας και μένοντας ασφαλισμένοι στα σπίτια μας, η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, του Υπουργείου Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, προχώρησε σε ειδική πασχαλινή διαδικτυακή επανέκδοση του περιοδικού μαγειρικής «Ο τόπος μας …στο πιάτο σας», η οποία και θα αναρτηθεί σε διαδικτυακούς ιστότοπους.

Με αυτό τον τρόπο δίδουμε έμπνευση στους καταναλωτές για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και την καταθλιπτική ατμόσφαιρα λόγω πανδημίας, αξιοποιώντας τις συνταγές τώρα τις γιορτές και μετέπειτα, ενώ είμαστε βέβαιοι πως θα τους θυμίσουμε συνταγές που ετοίμαζαν γι’ αυτούς αγαπημένα τους πρόσωπα που αυτές τις μέρες δεν μπορούν, λόγω των συνθηκών, να είναι μαζί τους. Συνταγές που σε κάποιους θα θυμίσουν τα παιδικά τους χρόνια, ενώ θα βοηθήσουν άλλους να μάθουν να μαγειρεύουν παραδοσιακά και όχι μόνο.
Οι πασκιές και οι φλαούνες είναι ασφαλώς οι συνταγές που ξεχωρίζουν λόγω των εορτών του Πάσχα, ωστόσο θα βρείτε και άλλες υπέροχες γεύσεις και μυρωδιές του τόπου τους.

Στο περιοδικό περιλαμβάνονται παραδοσιακές συνταγές που ετοίμασαν οι Τεχνικές και Επαγγελματικές Σχολές Επιμόρφωσης και Κατάρτισης και τα Μεταλυκειακά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης του Υπουργείου Παιδείας.

Επιπλέον, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Οινοποιείων Κύπρο και οινοχόο, η κάθε συνταγή έχει συνδυαστεί με συγκεκριμένες τοπικές ποικιλίες κρασιού, που παράγονται στο νησί μας. Δηλαδή, αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο τα παραδοσιακά πιάτα, ενώ δίνεται και μια ευκαιρία γνωριμίας με τα κρασιά του τόπου μας. Φτιάξτε τις συνταγές, επιλέξετε φρέσκα και υγιεινά προϊόντα από τον τόπο μας και τους δικούς μας παράγωγους, διότι όταν μένουμε σπίτι… η παράδοση γίνεται γαστρονομία.

Διαβάστε τις συνταγές

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X