ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:29
38°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Ειδική σήμανση στον κόμβο της Ριζοελιάς

Newsroom K

Σκοπός η αποτελεσματικότερη ρύθμιση της κυκλοφορίας και η διευκόλυνση των οδηγών

H Αστυνομία ενόψει της αναμενόμενης αυξημένης κίνησης καλεί τους οδηγούς που επιστρέφουν από τις περιοχές Αμμοχώστου και Λάρνακας προς της Λευκωσία να ακολουθούν την ειδική σήμανση στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Αστυνομική ανακοίνωση ενημερώνει ότι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, διεξάγεται η τροχαία κυκλοφορία γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Κυριακής, προσθέτοντας ωστόσο ότι αναμένεται αργότερα σήμερα να υπάρξει αυξημένη τροχαία κίνηση στους αυτοκινητόδρομους και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο, λόγω επιστροφής του κοινού από τις παράλιες και ορεινές περιοχές, προς τις αστικές περιοχές.

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς τα τελευταία χρόνια, έχει σηματοδοτηθεί ειδικά, με σκοπό την αποτελεσματικότερη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τη διευκόλυνση των οδηγών που επιστρέφουν από τις περιοχές των επαρχιών Αμμοχώστου και Λάρνακας προς την επαρχία Λευκωσίας, μέσω του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Λάρνακας.

Σύμφωνα με τη διευθέτηση που έχει γίνει, οι οδηγοί που εισέρχονται στον κυκλικό κόμβο, με σκοπό να κατευθυνθούν προς Λευκωσία, μπορούν να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας της εισόδου του κυκλικού κόμβου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται.

Η Αστυνομία καλεί τους διερχόμενους οδηγούς να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες της εισόδου του κυκλικού κόμβου, με στόχο την αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης και τη μείωση της ταλαιπωρίας και του χρόνου αναμονής τους.

Αναφέρεται ακόμη ότι μέλη της Αστυνομίας, ειδικότερα του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, βρίσκονται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου για διευκόλυνση και παρακολούθηση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνονται είναι η περιπολιακή κάλυψη του οδικού δικτύου, καθώς και η ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας σε διάφορα κομβικά σημεία του.

Τέλος αναφέρεται ότι οι οδηγοί θα μπορούν να ενημερώνονται για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής, μέσα από την ιστοσελίδα της Αστυνομίας, www.cypruspolicenews.com τους λογαριασμούς της στο Facebook και το Twitter και από την εφαρμογή (application) της Αστυνομίας για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ