ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:58
28°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Επιχείρηση της ΥΚΑΝ και εντοπισμός πέραν των 2 κιλών κάνναβης

Newsroom K

Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δυο νεαρούς

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε την οκταήμερη κράτηση των δύο 25χρονων, που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης στα Λατσιά από μέλη της ΥΚΑΝ, σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση ναρκωτικών.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη κράτηση τους για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον των δύο υπόπτων διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της παράνομης κατοχής ποσότητας κάνναβης με σκοπό την προμήθεια. Για τον 1ο ύποπτο διερευνάται, επίσης, το αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και για τον 2ο ύποπτο το αδίκημα της κατοχής επιθετικού οργάνου που εκτοξεύει επιβλαβή αέρια.

Όπως ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης, οι εξετάσεις βρίσκονται στο αρχικό στάδιο και αναμένεται να ανακριθούν και να ληφθούν περίπου 50 καταθέσεις από το οικογενειακό, φιλικό και εργασιακό περιβάλλον των υπόπτων για να διαπιστωθούν οι κινήσεις τους το τελευταίο διάστημα προς εντοπισμό συνεργατών τους.

Θα ληφθούν, επίσης, καταθέσεις από γείτονες σε σχέση με πρόσωπα που τους επισκέπτονταν το τελευταίο διάστημα και πιθανόν να προμηθεύτηκαν από αυτούς ναρκωτικά, ως επίσης και από χρήστες ναρκωτικών που πιθανόν να αγόραζαν ναρκωτικά από τους υπόπτους.

Θα γίνουν, επίσης, εξετάσεις και θα ληφθούν καταθέσεις για να εντοπιστούν τα πρόσωπα τα οποία προμήθευσαν με ναρκωτικά τους δύο υπόπτους, ως επίσης για να διαπιστωθεί σε ποιους θα μετέφερε τα ναρκωτικά ο 1ος ύποπτος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ