ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:20
31°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Έρευνες για Sierra: Έτοιμοι να αντλήσουν νερό από την Λίμνη Μεμί

Newsroom K

Δόθηκε η άδεια από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και το Τμήμα Περιβάλλοντος

Εξελίξεις προέκυψαν για τις έρευνες σχετικά με τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra αφού σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, δόθηκε το πράσινο φως από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και Τμήμα περιβάλλοντος για την άντληση νερού από την λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Η άντληση του νερού αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα που συμβάλλει στις έρευνες θα διευκολυνθεί ως ένα βαθμό αφού η στάθμη του νερού θα χαμηλώσει.

Οι έρευνες στην Λίμνη Μεμί συνεχίζονται με την χρήση της ρομποτικής κάμερας, ενώ σήμερα θα γίνουν και καταδύσεις από δύτες.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος καθ’ ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος, ανέφερε στους ανακριτές ότι πέταξε το άψυχο σώμα της ανήλικης στην Λίμνη Μεμί.

Ο 35χρονος φέρεται να ανέφερε ακόμη στους ανακριτές ότι την 6χρονη Sierra κόρη της Μarry Rose την τύλιξε με σεντόνι τοποθετώντας τσιμεντομπλόκ έτσι ώστε το άψυχο σώμα της ανήλικης να φθάσει στον βυθό της λίμνης. Η Sierra είναι το μόνο από τα επτά θύματα του «Ορέστη» που δεν έχει εντοπιστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ