ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:41
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Έργα Λευκωσίας: Κλείνει και η Κέννεντυ

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Οι εργασίες αναμένονται να διαρκέσουν πέντε μήνες με σταδιακό κλείσιμο σημείων της λεωφόρου

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «Κ», στα σχέδια του Δήμου Λευκωσίας για αναβάθμιση Λεωφόρων και οδών, βρίσκεται και η Λεωφόρος Κέννεντυ, της οποίας οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου- αρχές Νοεμβρίου του 2019.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η αναβάθμιση της Λεωφόρου Κέννεντυ θα διαρκέσει περίπου πέντε μήνες ενώ στόχος είναι οι εργασίες να μην προκαλέσουν επιπλέον ταλαιπωρία στους οδηγούς που κυκλοφορούν στην πρωτεύουσα. Προς αυτή την κατεύθυνση ο δήμος σε συνεργασία με την αστυνομία αποφάσισε το σταδιακό κλείσιμο σημείων του δρόμου και όχι ολόκληρης της Λεωφόρου.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι για την εν λόγω αναβάθμιση έχουν προκηρυχθεί ήδη προσφορές και η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί με την ολοκλήρωση της επόμενης συνάντησης του δημοτικού συμβουλίου (Πέμπτη 26/9). Με βάση το σχέδιο και τους στόχους αναβάθμισης της Λεωφόρου, θα δημιουργηθούν αρκετοί νέοι χώροι στάθμευσης δεξιά και αριστερά του δρόμου με στόχο την πιο εύκολη στάθμευση των πολιτών, ανανέωση οδοστρώματος με την προσθήκη νέων σημάνσεων καθώς και επιδιόρθωση των υφιστάμενων πεζοδρομίων. 

Δείτε τους σχετικούς χάρτες:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ