ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:38
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Ακόμη ένας ασθενής έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αναφοράς

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Μέχρι τις 19.30 απόψε νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς 32 άτομα, τέσσερα από τα οποία στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

Εξιτήριο έλαβε σήμερα ακόμα ένας ασθενής με κορωνοϊό που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Μέχρι τις 19.30 απόψε νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς 32 άτομα, τέσσερα από τα οποία στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Το εξιτήριο δόθηκε σε άτομο του οποίου τα αποτελέσματα από τη δεύτερη εξέταση για κορωνοϊό ήταν θετικά. Το συγκεκριμένο πρόσωπο μεταφέρθηκε σπίτι του όπου θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 μέρες.

Εν τω μεταξύ πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι σήμερα έχασε τη ζωή του, άνδρας ηλικίας 80 ετών με κορωνοϊό, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Ο θάνατος του ηλικιωμένου αποδίδεται στο βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του, αφού είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αορτοστεφανιαίας παράκαμψης (bypass), είχε ιστορικό αντικατάστασης αορτικής βαλβίδας, μόνιμο βηματοδότη και χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια.

Εξάλλου την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επιστρατευθούν για να εργαστούν στο Νοσοκομείο Αναφοράς πέντε γιατροί από τον Δημόσιο Τομέα, δηλαδή τρεις Παθολόγοι και δύο Πνευμονολόγοι.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ, τα κρούσματα στο Επαρχιακό Κτηματολόγιο Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι, ανήλθαν στα τέσσερα, ενώ πέντε εργαζόμενοι αναμένουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων τους που στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.

Σημειώνεται ότι μετά τον εντοπισμό του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού στο Κτηματολόγιο το περασμένο Σάββατο, 30 από τους συνολικά 60 υπαλλήλους του Τμήματος που εργάζονταν με το συγκεκριμένο άτομο, τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό μέχρι τις 10 Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία θα λήξουν οι αναγκαίες 14 μέρες.

Στους υπαλλήλους δόθηκαν οδηγίες όπως σε περίπτωση που παρουσιάσουν οποιαδήποτε συμπτώματα, να επικοινωνήσουν με τον προσωπικό τους γιατρό.

Στο κτίριο του Κτηματολογίου έγινε απολύμανση του χώρου ενώ για στελέχωση του Τμήματος έγινε ανάκληση αδειών υπαλλήλων και θα κληθούν να εργαστούν προσωπικό από άλλες πόλεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ μετά τη δημοσιοποίηση των τεσσάρων κρουσμάτων κορωνοϊού στο Επαρχιακό Κτηματολόγιο Αμμοχώστου, ανησυχία για την υγεία τους εξέφρασαν και οι 16 υπάλληλοι του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, το οποίο συστεγάζεται στο κτίριο του Κτηματολογίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ