ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:06
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Αυτοκινητόδρομος: Δόθηκε στην κυκλοφορία μετά από ώρες

Newsroom K

Δύο οχήματα αναποδογυρίστηκαν από το μεσημέρι

Δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 8.40 το βράδυ, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά την κοινότητα Πύργου, Λεμεσού, που παρέμενε κλειστό από τις 3.30 το μεσημέρι της Κυριακής, λόγω τροχαίου ατυχήματος με φορτηγό όχημα.

Το φορτηγό, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο δρόμο, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, έχει πλέον μετακινηθεί από το σημείο του ατυχήματος και ο δρόμος έχει ανοίξει για την κυκλοφορία.

Λόγω της αυξημένης τροχαίας κίνησης στον αυτοκινητόδρομο προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Προηγούμενη ενημέρωηση

Έντονη τροχαία κίνηση παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λευκωσίας και Λεμεσού - Λευκωσία. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις πολιτών οι οποίοι επιστρέφουν στην πρωτεύουσα, υπάρχουν ουρές χιλιομέτρων προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Νωρίτερα, δύο οχήματα αναπαδογυρίστηκαν. Συγκεκριμένα, το πρώτο έγινε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στο ύψος της Κοινότητας Πύργου, Λεμεσού. Λόγω του ατυχήματος. Λόγω του ατυχήματος, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, ενώ κλειστή είναι και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε ωστόσο, μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Μπάλες σανού που μετέφερε διασκορπίστηκαν στο δρόμο και γίνονται προσπάθειες παραλαβής τους με άλλα φορτηγά οχήματα.

Λίγη ώρα αργότερα, δεύτερο όχημα αναποδογυρίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, κοντά στην έξοδο προς Άγιο Σύλα/ Ύψωνα, στην κατεύθυνση προς Πάφο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, το όχημα οδηγούσε νεαρή γυναίκα η οποία φαίνεται να μην έχει τραυματιστεί, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ