ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:15
24°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Γυναίκα κινδύνευσε με πνιγμό στην Πάφο

Newsroom K

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

Σε περιστατικό που συνέβηκε σήμερα στις 18:40 στην παραλία Γεροσκήπου ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες στην Πάφο.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση της Παγκύπριας Επιτροπής Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Παραλιών, ναυαγοσώστες από την ομάδα διάσωσης του αεροδρομίου Πάφου αντιλήφθηκαν ηλικιωμένη γυναίκα να χρειάζεται άμεση βοήθεια.

Αυτούσια η ανάρτηση

«Σε περιστατικό πνιγμού που συνέβηκε σήμερα στις 18.40 στην παραλία Γεροσκήπου ανταποκρίθηκαν οι συνάδελφοι μας στην Πάφο. Συγκεκριμένα ναυαγοσώστες από την ομάδα διάσωσης του αεροδρομίου Πάφου που εδρεύουν στο σημείο ΠΑΦ6 αντιλήφθηκαν ηλικιωμένη γυναίκα να χρειάζεται άμεση βοήθεια πλησίον του σημείου ΠΑΦ5. Πήγαν κοντά της και της παρείχαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες ενώ καλέστηκε και ασθενοφόρο για την εσπευσμένη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό έγινε σε σημείο που βρίσκεται 350 μέτρα περίπου ανατολικά από το ναυαγοσωστικό σημείο ΠΑΦ6 και μόλις 100 μέτρα δυτικά από το ναυαγοσωστικό σημείο ΠΑΦ5 το οποίο όμως δεν λειτουργούσε εκείνη την στιγμή. Για το συγκεκριμένο σημείο έχουμε δεχθεί πολλές παρατηρήσεις από τους λουόμενους για το ωράριο λειτουργίας του και θα θέλαμε να παρακαλέσουμε την αρμόδια τοπική αρχή όπως επιληφθεί άμεσα του θέματος προτού να συμβεί κάποιο μοιραίο περιστατικό. Επίσης παράκληση των συναδέλφων είναι να δοθούν δημόσια συγχαρητήρια στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων η οποία βρισκόταν στον χώρο του περιστατικού σε χρόνο μόλις 4 λεπτών αλλά και για την άψογη συνεργασία τους στο περιστατικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ