ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 08:18
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Η BidX1 λανσάρει τον κατάλογο για τη 2η διαδικτυακή της δημοπρασία ακινήτων στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Ημέρα Διαδικτυακής Δημοπρασίας 19.2.2020

Η BidX1 ανακοινώνει το λανσάρισμα του καταλόγου της για τη δεύτερη διαδικτυακή δημοπρασία της στην Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2020 μέσω της πρωτοποριακής της πλατφόρμας αγοραπωλησίας ακινήτων, η οποία προσφέρει διαφάνεια, αποδοτικότητα και προσβασιμότητα καθ’ όλη τη διαδικασία.

Μετά την επιτυχή έναρξη των δραστηριοτήτων της στην αγορά της Κύπρου τον Οκτώβριο του 2019, η βραβευμένη διεθνής prop-tech εταιρεία BidX1 συνεχίζει τη δυναμική της πορεία, προσφέροντας τη δυνατότητα αγοράς και πώλησης ακινήτων διαδικτυακά, σε οποιαδήποτε συσκευή, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται ο χρήστης, εύκολα, αποδοτικά και με ασφάλεια.

Ο Κρίτωνας Ονησιφόρου, Προϊστάμενος Σύμβουλος της BidX1 στην Κύπρο δήλωσε: «Από τα αποτελέσματα της πρώτης μας δημοπρασίας, διαπιστώθηκε ότι στην Κύπρο υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη διαφάνεια και αποδοτικότητα – επομένως σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα σε πωλητές και αγοραστές το 2020.»

Ο νέος κατάλογος που είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα της BidX1 (https://bidx1.com/en/cyprus), περιλαμβάνει πάνω από 80 παρτίδες, ένα συνδυασμό οικιστικών και εμπορικών ακινήτων, στη Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πρωταρά.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το νέο μας κατάλογο, ο οποίος περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα ακινήτων, που επιλέχθηκαν από τους έμπειρους συμβούλους μας, και είμαι σίγουρος ότι θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες των αγοραστών» συνέχισε ο κ. Ονησιφόρου.

Όποιος επιθυμεί να πλειοδοτήσει σε ένα ακίνητο πρέπει να εγγραφεί στην πλατφόρμα (https://bidx1.com/en/cyprus), παρέχοντας στοιχεία ταυτότητας και απόδειξη διεύθυνσης, και να καταβάλει προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Για ακόμη μια φορά, η ομάδα της BidX1 στην Κύπρο που αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες με εμπειρία και εις βάθος γνώση του τομέα των ακινήτων στην Κύπρο, βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή για τη διοργάνωση ανοικτών επισκέψεων.

Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο παρακαλώ καλέστε το 22 000 380 ή μέσω email στο info@cy.bidx1.com  

 ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ