ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 08:51
24°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Ημερίδα με θέμα «Τι Λεμεσό θέλουμε; Η Ανάπτυξη της Λεμεσού μέχρι το 2050»

Newsroom K

Η βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ελένη Σταύρου, προσκαλεί το κοινό για να σχηματίσουν τον χαρακτήρα της Λεμεσού που θέλουμε

Η βουλευτής Λεμεσού του ΔΗΣΥ, Δρ. Ελένη Σταύρου, απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στην ημερίδα «Τι Λεμεσό θέλουμε; Η ανάπτυξη της Λεμεσού μέχρι το 2050». Όπως επισημαίνει στην πρόσκληση, στόχος είναι να σχηματιστεί το μοντέλο και ο χαρακτήρας της Λεμεσού που θέλουμε και που μας αξίζει. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, στο ξενοδοχείο NAVARRIA στην Λεμεσό, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

«Με αίσθημα Τιμής και Ευθύνης, σας απευθύνω πρόσκληση να μετάσχετε και να προσδώσετε κύρος και να ενθαρρύνετε παραγωγικές μελέτες, στην Ημερίδα, «ΤΙ ΛΕΜΕΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ; Η Ανάπτυξη της Λεμεσού μέχρι το 2050». Η Ημερίδα θα λάβει χώρα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, από τις 10:00 έως τις 12: 30 στο Ξενοδοχείο NAVARRIA στη Λεμεσό.
Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα τού Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Η κεντρική ιδέα και θεματολογία της Ημερίδας, είναι συνέχεια και συνέπεια των δύο βασικών πυλώνων του Πολιτικού μου Προγράμματος από το 2016, που ήταν «ΛΕΜΕΣΟΣ- ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ» και η θεσμοθέτηση «ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΑΙΘΡΟΥ».

Η φιλοσοφία της Ημερίδας είναι η θεώρηση ότι το πλάνο κάθε δημόσιου αξιωματούχου, πρέπει να επεκτείνεται σε εύρος θεμάτων και βάθος χρόνου, με μακροπρόθεσμα αναπτυξιακά προγράμματα για τους διαδόχους του.

Στόχος της Ημερίδας είναι να «σχηματίσουμε» το «Μοντέλο» και τον «Χαρακτήρα» της Λεμεσού που θέλουμε και που μας αξίζει, προσαρμοσμένα σε προβλεπτές εξελίξεις και σε βάθος τριάντα χρόνων.

Μακράν κάθε οικονομικής σχέσης και εμπλοκής μας και βάσει συγκεκριμένων παραμέτρων, θα παρουσιάσουμε, Προβλήματα, Λύσεις, Προοπτικές και συνακόλουθα Προγράμματα.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές, Υπουργοί και Ανώτεροι Αξιωματούχοι, με τις καινοτόμες επισημάνσεις τους, στο πλαίσιο του συνημμένου προγράμματος, αποτελούν εχέγγυο υψηλού ενδιαφέροντος της Ημερίδας.

Ευελπιστούμε, αγαπητοί φίλοι, ότι η συμμετοχή σας στην Ημερίδα για τη Λεμεσό, θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη για όλους μας».

Το πρόγραμμα

Α’ Μέρος

Ανδρέας Μ. Παντελίδης: Υποδοχή

10.00-10.15 Ελένη Σταύρου: Χαιρετισμός – Ομιλία «Κεντρική Ιδέα, Φιλοσοφία, Στόχοι και Προοπτικές της Ημερίδας»

10.15-10.30 Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης «Λεμεσός-Συντελεστής Οικονομικής Ανάπτυξης»,

10.30-10.45 Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Κώστας Χαμπιαούρης: «Λεμεσός-κέντρο Παιδείας-Παραγωγής και Προβολής Πολιτισμού»,

10.45-11.00 Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου: «Λεμεσός-Έδρα Εμπορικής Ναυτιλίας και Νηολογίου μεγάλου εκτοπίσματος»,

11.00-11.15 Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης: «Ο χαρακτήρας της Λεμεσού και οι ρυθμοί ανάπτυξής της»,

11.15-11.30 Διάλειμμα- Καφές

Β’ Μέρος

11.30-11.45 Εκπρόσωπος Υπουργείου Μεταφορών, Συγκοινωνιών-Επικοινωνιών-Δημοσίων Έργων, Μιχάλης Λαμπρινός: «Οδικοί Άξονες-Συγκοινωνίες Λεμεσού Αστικές-Υπεραστικές»,

11.45-12.00 Έπαρχος Λεμεσού, Μάριος Αλεξάνδρου : «Η Διοίκηση μιας ταχέως εξελισσόμενης Επαρχίας»,

12.00-12.15 Πρόεδρος Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού, Τώνης Αντωνίου: «Ο Τουρισμός ως Παράγοντας Ανάπτυξης»,

12.15-12.30 Συζήτηση-Συμπεράσματα – Προτάσεις, Ελένη Σταύρου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Λεμεσός  |  ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ