ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:08
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Κ. Κληρίδης: Δεν στοιχειοθετείται η διάπραξη πλαστογραφίας εκ μέρους Δικαστή

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο γενικός Εισαγγελέας απέστηλε επιστολή στον Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Μύρωνα Νικολάτο

Δεν φαίνεται να στοιχειοθετείται η διάπραξη του αδικήματος της πλαστογραφίας, συνωμοσίας ή άλλων αδικημάτων εκ μέρους του Δικαστή ή οποιουδήποτε μέλους ή υπαλλήλου των δικαστηρίων σε σχέση με καταγγελία πολίτη, αναφέρει ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης σε επιστολή του στον Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Μύρωνα Νικολάτο.

Το περιεχόμενο της επιστολής του κ. Κληρίδη με ημερομηνία 13 Δεκεμβρίου 2018, η οποία και αφορά πρόσφατη καταγγελία πολίτη εναντίον Δικαστή πρωτόδικου Δικαστηρίου δίνει στη δημοσιότητα με ανακοίνωσή του το Ανώτατο.

«Με βάση το μαρτυρικό υλικό που έχει συλλεγεί από την Αστυνομία, δεν φαίνεται να στοιχειοθετείται η διάπραξη του αδικήματος της πλαστογραφίας, συνωμοσίας κλπ εκ μέρους του Δικαστή ή οποιουδήποτε μέλους/υπαλλήλου των δικαστηρίων,» αναφέρεται.

«Όσον αφορά στη γενικότερη συμπεριφορά και τον χειρισμό της υπόθεσης από τον συγκεκριμένο Δικαστή, αυτό, όπως παρατηρεί ο Γενικός Εισαγγελέας, αποτέλεσε αντικείμενο έφεσης που ασκήθηκε και αποφασίστηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο», προστίθεται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ