ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:04
25°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Υπό οκταήμερη κράτηση οι 12 Ισραηλινοί

Newsroom K

Ισραηλινό ΜΜΕ φέρει τους τρεις να παραδέχονται την σεξουαλική επαφή

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου οδηγήθηκαν οι 12 Ισραηλινοί οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό 19χρονης Βρετανίδας σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας. Η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα των συνήγορων ένεκα του ότι ένας εκ των κατηγορούμενων είναι ανήλικος.

To Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε οκταήμερη κράτηση στους 12 υπόπτους με τους συγγενείς των νεαρών να ξεσπούν σε κλάματα.

Οι δώδεκα Ισραηλινοί είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη βιασμού και του βιασμού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο ένας φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήρθε σε συνουσία με την 19χρονη με την θέλησή της, ενώ παραδέχθηκε ακόμη ένας εκ των κατηγορουμένων την σεξουαλική επαφή μαζί της.

Κάποιοι από τους υπόπτους ήταν μέσα στο σαλόνι του διαμερίσματος, βάσει των όσων λέχθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου. Συγκεκριμένα άτομα, όπως ακούστηκε, βιντεογραφούσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα όσα εκτυλίσσονταν στο δωμάτιο της νεαρής, ενώ οι υπόλοιποι αρνούνται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Αναμένονται αποτελέσματα DNA από την Αστυνομία, ώστε να προχωρήσει με την διερεύνηση της υπόθεσης.

Η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα των συνηγόρων ένεκα του ότι ένας εκ των κατηγορούμενων είναι ανήλικος.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εντός της αίθουσαν παρέμειναν οι συγγενείς των 12 νεαρών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής σελίδας, Jerusalem Post, τρείς εκ των φερόμενων δραστών ισχυρίζονται ότι είχαν σεξουαλική επαφή με την νεαρή ενώ οι υπόλοιποι εννέα αρνούνται οποιανδήποτε ανάμειξη στην εν λόγω υπόθεση.

Ισραηλινός δημοσιογράφος από το Channel 13 της γείτονος χώρας, μιλώντας στα κυπριακά ΜΜΕ που συγκεντρώθηκαν για κάλυψη της προσαγωγής των υπόπτων στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, ανέφερε ότι στο Ισραήλ έγινε μεγάλο θέμα, γι’ αυτό και εστάλη ο ίδιος για να καλύψει την υπόθεση.

Όπως είπε, έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στην Κύπρο, μαζί με συνάδελφούς του από άλλα ισραηλινά ΜΜΕ. Σε σχέση με τους συλληφθέντες, ανέφερε ότι κάποιοι εκ των συλληφθέντων, θα εντάσσονταν την επόμενη βδομάδα στο στρατό στην χώρα τους, ωστόσο τώρα βρίσκονται υπό κράτηση στην Κύπρο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο δημοσιογράφος άφησε αιχμές για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται να παρέλθει στην Κύπρο ώστε να υπάρχουν τα αποτελέσματα εξετάσεων DNA, την στιγμή που στο Ισραήλ αυτές οι εξετάσεις διαρκούν μερικές ώρες. Μάλιστα, αναρωτήθηκε ποια θα είναι η εξέλιξη μετά τα επίσημα αποτελέσματα του γενετικού υλικού.

Μιλώντας για τους συγγενείς των 18χρονων υπόπτων, είπε ότι είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι από την πρώτη στιγμή, καθώς βρίσκονται σε μια χώρα όπου δεν γνωρίζουν τις διαδικασίες και την γλώσσα, έχοντας να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση.

Πηγή: 24news

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ