ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
25°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Κόκκινη Λίμνη - Δεμένη ήταν η σορός εντός της βαλίτσας

Newsroom K

Εντός της βαλίτσας εντοπίστηκαν πλάκες πεζοδρομίου - Στο νεκροτομείο μεταφέρθηκε η βαλίτσα

Στον εντοπισμό βαλίτσας στην Κόκκινη προχώρησαν οι ερευνητές το πρωί της Τρίτης. Ο Αρχηγός της Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης σε δηλώσεις του από τη σκηνή ανέφερε πως «πρώτη φορά στα 42 μου χρόνια υπηρεσίας βλέπω αυτή την αγριότητα και θηριωδία. Πρωτοφανές αυτό που είδαμε».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την σκηνή, η σορός ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, δεμένη, φορούσε ρούχα ενώ υπήρχαν πλάκες πεζοδρομίου εντός της βαλίτσας ώστε να βουλιάξει πιο εύκολα. Οι ανακριτές της υπόθεσης ψάχνουν τρεις γυναίκες με τις οποίες συνομιλούσε ο «Ορέστης» στο Badoo, να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες δεν είχαν δηλωθεί ως ελλείπουσες. 

Στην σκηνή βρέθηκαν μέλη του ΤΑΕ, ενώ ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους προχώρησαν σε αυτοψία. Αμέσως μετά, η βαλίτσα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. 

Σε δηλώσεις του από τη σκηνή ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε πως «ο εντοπισμός της βαλίτσας, αποτελεί σημαντική εξέλιξη. Αναμένεται ότι θα ακολουθηθούν όλες οι ενέργειες για εξακρίβωση της ταυτότητας της σορού που βρέθηκε εντός της βαλίτσας».

Παράλληλα, ο κ. Αγγελίδης, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται τόσο από τους ερευνητές στις λίμνες, όσο και από τους ανακριτές. «Είναι σημαντικό να τονίσουμε τις προσπάθειες που γίνονται από όλους. Μέχρι στιγμής, έχουν ληφθεί πέραν των 600 καταθέσεων, και μεγάλος αριθμός τεκμηρίων. Σήμερα υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο είναι σημαντικό. Αυτή η εξέλιξη θα αξιολογηθεί περαιτέρω με τις υπό διερεύνηση εξετάσεις, έχοντας υπόψη ότι προστίθεται ακόμη μία μαρτυρία». 

Ερωτηθείς για το τι μέλλει γενέσθαι με τον 35χρονο, ο κ. Αγγελίδης, ανέφερε πως «με τη λήξη του διατάγματος, θα ζητηθεί περαιτέρω ανανέωση της κράτησης του υπόπτου».

Στη σκηνή βρέθηκε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Νεόφυτος Σιάηλος, ο αρχηγός της Αστυνομίας και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος αναχώρησε εσπευσμένα από τη σύσκεψη για τις πυρκαγιές που πραγματοποιείτο στο Προεδρικό.

Θυμίζουμε ότι οι προηγούμενες έρευνες στην περιοχή έφεραν στην επιφάνεια δύο βαλίτσες όπου μέσα υπήρχαν οι σοροί δύο ατόμων που πιστεύεται ότι ανήκουν στην Livia Florentina Bunea και την κόρη της Elena. Σύμφωνα με τα όσα είχε καταθέσει ο 35χρονος στην λίμνη εκτός από την Livia και την μικρή Elena είχε πετάξει και την Maricar Valdez Arquiola.  

Στη Λίμνη Μεμί αύριο οι έρευνες

Στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο μεταφέρονται αύριο οι έρευνες, οι οποίες θα επικεντρωθούν στον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Σιέρα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αύριο θα μεταφερθεί στη Λίμνη Μεμί και ο εξοπλισμός της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ