ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:41
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Κρατούσε 65χρονη όμηρο για έξι μήνες

Newsroom K

Η 54χρονη φέρεται να έπαιρνε την καταγγέλλουσα σε ΑΤΜ για ανάληψη χρημάτων και στη συνέχεια τα κρατούσε για τον ευατό της.

Στη σύλληψη 54χρονης βάσει δικαστικού εντάλματος, προχώρησαν την Τετάρτη το απόγευμα μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, γυναίκα 66 χρονών από τη Λεμεσό κατήγγειλε ότι τον Οκτώβριο μετέβη στο σπίτι 54χρονης σε κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας, με σκοπό να τη βοηθήσει σε θέματα που αφορούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Στη συνέχεια και παρά τη θέληση της, η 54χρονη την κρατούσε στο σπίτι της για έξι μήνες. Οι δύο γυναίκες είχαν γνωριστεί τον Σεπτέμβριο του 2018.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η 54χρονη φέρεται μέσα σε αυτό το διάστημα να την έπαιρνε σε αυτόματη ταμιακή μηχανή όπου έκανε ανάληψη χρημάτων από τον προσωπικό της λογαριασμό και στη συνέχεια τα κρατούσε για τον εαυτό της , ενώ παράλληλα ισχυρίζεται ότι υπέστη κάταγμα μετά από επιθέσεις που υφίστατο.

Τα υπό διερεύνηση αδικήματα, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου 2018 και Μαρτίου 2019.

Εις βάρος της 54χρονης υπάρχει διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κοινή επίθεση, απειλή βιαιοπραγίας, απειλή και κλοπή.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: 24news

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ