ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:42
28°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Κύπριος ιατροδικαστής της Σκότλαντ Γιαρτ μπαίνει στην υπόθεση Στεφανή

Newsroom K

Ο κ. Μαρνερίδης εδώ και 15 μέρες έχει στην κατοχή του τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων

Ο Κύπριος Ιατροδικαστής της Σκότλαντ Γιαρντ, Ανδρέας Μαρνερίδης, ο οποίος είχε ενεργό συμμετοχή και στην εξιχνίαση της υπόθεσης Μεταξά, θα έχει λόγο και στην εξέλιξη της υπόθεσης του ξαφνικού θανάτου του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή από τους Τρούλλους.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο κ. Μαρνερίδης, εδώ και 15 ημέρες έχει στην κατοχή του τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων, οι οποίες έγιναν μετά την νεκροτομή επί της σορού του εφήβου από την Λάρνακα. Μάλιστα, η ίδια πηγή, ερωτηθείσα για την φύση των ποινικών αδικημάτων τα οποία φαίνεται ότι προκύπτουν από την μέχρι στιγμής διερεύνηση της υπόθεσης, απάντησε ότι για αυτά θα αποφανθεί η Νομική Υπηρεσία, μετά από την εξέταση του φακέλου της υπόθεσης. Τότε, ανάλογα με τα ευρήματα, θα αποφασιστεί κατά πόσον η υπόθεση θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Στο επίκεντρο της έρευνας της Αστυνομίας βρίσκονται πληροφορίες και καταγγελίες ότι ο 16χρονος είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού. Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία είχε διενεργήσει τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 16χρονου, είχε διαπιστώσει ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από ασφυξία συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων.

Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ