ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:14
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Υγεία

Έξι ύποπτα κρούσματα νοσηλεύονται στο ΓΝ Πάφου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

«Όλοι οι ασθενείς έχουν συμπτωματολογία που σχετίζεται με το αναπνευστικό και άλλες νοσηρότητες», δήλωσε ο κ. Μουτήρης

Έξι ασθενείς νοσηλεύονται στον Θάλαμο Ύποπτων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με τον Επιστημονικό Διευθυντή του Νοσοκομείου για τον covid- 19, δρα Ιωσήφ Μουτήρη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο δρα Μουτήρης ανέφερε πως στον Θάλαμο Ύποπτων περιστατικών νοσηλεύονται μέχρι στιγμής έξι ασθενείς, εκ των οποίων τρεις γυναίκες, ηλικίας 55- 94 ετών, και τρεις άνδρες ηλικίας 42 – 77 ετών. Όλοι οι ασθενείς, συνέχισε, έχουν συμπτωματολογία που σχετίζεται με το αναπνευστικό και άλλες νοσηρότητες.

Σε σχέση με τα αποτελέσματα των τεστ για κορωνοϊό, στα οποία έχουν υποβληθεί οι ασθενείς, που νοσηλεύονται στον Θάλαμο, ο δρα Μουτήρης ανέφερε ότι αυτά δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη και αναμένονται.

Όσον αφορά το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, χθες είπε ο δρα Μουτήρης, κατά τη διάρκεια της ημέρας εξετάστηκαν 14 ασθενείς, και οκτώ εξ αυτών παραπέμφθηκαν σε ιδιωτικές κλινικές για νοσηλεία.

Η χθεσινή, 2η ημέρα λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Πάφου, κύλησε χωρίς προβλήματα, ενώ για εξέταση προσήλθαν 70 ασθενείς όλων των ειδικοτήτων, Παθολογίας, Καρδιολογίας, Πνευμονολογίας, Νεφρολογίας, Γαστρεντερολογίας, Ορθοπεδικής, ΟΡΛ, Ουρολογίας και Παιδιατρικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ