ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 18:00
32°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Υγεία

Πέντε ασθενείς στο Θάλαμο Ύποπτων περιστατικών του ΓΝ Πάφου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο δρ. Μουτήρης ανέφερε πως στο Κέντρο Διαλογής του Νοσοκομείου Πάφου εξετάστηκαν το πρωί δύο ασθενείς

Πέντε ασθενείς νοσηλεύονται στο Θάλαμο Ύποπτων περιστατικών του ΓΝ Πάφου εκ των οποίων δύο αναμένονται να πάρουν εξιτήριο, σύμφωνα με τον Επιστημονικό Διευθυντή του ΓΝ Πάφου για τον covid- 19 Ιωσήφ Μουτήρη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο δρ. Μουτήρης ανέφερε πως στο Κέντρο Διαλογής του Νοσοκομείου Πάφου εξετάστηκαν το πρωί δύο ασθενείς , εκ των οποίων ο ένας θα κρατηθεί στο Θάλαμο Ύποπτων περιστατικών για νοσηλεία.

Επίσης άλλοι τρεις ασθενείς νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Πάφου και τρεις στον Μικτό Θάλαμο Νοσηλείας.

Ο δρα Μουτήρης ανέφερε πως στο ΓΝ Πάφου νοσηλεύτηκε ασθενής ηλικίας 55 ετών, χρόνιος νεφροπαθής, με οξεία εγκεφαλική αιμορραγία ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στη νευροχειρουργική κλινική του ΓΝ Λευκωσίας λόγω της κατάστασης του. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Εξάλλου τα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου άρχισαν τη σταδιακή τους λειτουργία την περασμένη Δευτέρα και μέχρι χτες Πέμπτη, εξετάστηκαν πέραν των 200 ασθενών χωρίς να παρατηρηθούν προβλήματα.

Για τη συνέχιση της λειτουργίας της Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας – Κέντρο Διαλογής , σύμφωνα με τον δρα Μουτήρη, ζητήθηκε από τον Υπουργό Υγείας η ανανέωση της επίταξης ιδιωτών ιατρών ή η επίταξη νέων ιατρών, κυρίως γενικών γιατρών και παθολόγων.

Ο δρα Μουτήρης εκτίμησε πως είναι πολύ σημαντικό ιδιώτες ιατροί να συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια για να δοθεί, όπως είπε, η δυνατότητα στους ιατρούς του ΓΝ Πάφου να επαναλειτουργήσουν τους θαλάμους νοσηλείας των κλινικών ειδικοτήτων.

Προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή της επαναλειτουργίας των θαλάμων, αναμένεται, όπως είπε, να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα νέα συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή των Νοσοκομείων Λεμεσού - Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ