ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 18:45
32°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Υγεία

ΓΝ Λάρνακας: Άρχισαν τη λειτουργία τους το ορθοπεδικό και το νεφρολογικό τμήμα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι ασθενείς που μετέβησαν για εξέταση ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικώς και διευθέτησαν τα ραντεβού τους

Άρχισαν τη λειτουργία τους τα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και συγκεκριμένα το ορθοπεδικό και το νεφρολογικό τμήμα.

Τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου μεταφέρθηκαν και βρίσκονται ανάμεσα στην υφιστάμενη και τη νέα πτέρυγα του δημόσιου νοσηλευτηρίου, ενώ οι ασθενείς που μετέβησαν για εξέταση ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικώς και διευθέτησαν τα ραντεβού τους.

Ορισμένα τμήματα των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου θα λειτουργούν στην υφιστάμενη πτέρυγα και κάποια άλλα στη νέα πτέρυγα μέχρι την οριστική μεταφορά τους στη νέα πτέρυγα.

Οι ασθενείς βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο της εισόδου του Νοσοκομείου και οι νοσηλευτές είναι ντυμένοι με ολόσωμες στολές, μάσκες και γάντια, λαμβάνοντας έτσι όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας για μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Στην είσοδο των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου δίνονται στους ασθενείς αντισηπτικό και στη συνέχεια γάντια και μάσκες, ενώ γίνεται και θερμομέτρηση.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι καταβάλλεται προσπάθεια για επαναπρογραμματισμό όλων των ραντεβού που χάθηκαν από την ημέρα που έκλεισαν τα Νοσοκομεία λόγω κορωνοϊού, ενώ θα τηρηθεί αυστηρή διαδικασία εισόδου και εξόδου ασθενών στα νοσηλευτήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ