ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 18:29
32°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Υγεία

ΓΝ Πάφου: Σε πλήρη επαναλειτουργία η Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο Δρ Γιουκκάς κάλεσε τους ασθενείς να τηρούν τις αποστάσεις και να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους στο μέγιστο δυνατό

Σε πλήρη επαναλειτουργία έχει τεθεί η Μονάδα Αιμοκάθαρσης του ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος δρ. Λάκη Γιουκκά.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο δρ Γιουκκάς ανέφερε πως η Μονάδα Αιμοκάθαρσης λειτουργεί κανονικά, όπως και πριν την κρίση της πανδημίας, αφού σ΄αυτήν έχουν επιστρέψει οι τρεις ιατροί που την στελεχώνουν αλλά και οι δώδεκα νοσηλεύτριες, έξι σε κάθε βάρδια.

Σε σχέση με το προσωπικό της Μονάδας ο δρα Γιουκάς είπε πως είναι εξοπλισμένο με τον προστατευτικό εξοπλισμό και προσέρχεται στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης με ειδικές στολές ωσάν να διαχειρίζονται, όπως είπε, θετικό κρούσμα κορωνοϊού.

Ο δρ Γιουκκάς ανέφερε πως ήδη πέρα από τους εκατό περίπου ασθενείς που κάνουν αιμοκαθάρσεις το Τμήμα του δέχεται και εξωτερικά ραντεβού.

Επανέλαβε πως λόγω του ότι αυξάνεται ο αριθμός ασθενών της Μονάδας Αιμοκάθαρσης επιβάλλεται η στέγασή της σε μεγαλύτερο χώρο με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος.

Κάλεσε επίσης τους ασθενείς της Μονάδας Αιμοκάθαρδης να τηρούν τις αποστάσεις και να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους στο μέγιστο δυνατό.

Σημειώνεται πως στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης είχαν εντοπιστεί θετικοί στον κορωνοϊό δύο νοσοκόμες και δύο ασθενείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ