ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:03
10°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Υγεία

Λεωνίδου: Εικόνα πλήρους αποσύνθεσης στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού

Newsroom K

Η κατάσταση έχει καταστεί επικίνδυνη, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού, αναφέρει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ

Επιστολή προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας στέλνει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Πανίκος Λεωνίδου, ο οποίος ζητά όπως το αρμόδιο Υπουργείο και οι φορείς ενημερώσουν την Βουλή για την κατάσταση που επικρατεί στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κος Λεωνίδου, κατά την επίσκεψή του, αντίκρισε εικόνα πλήρους διάλυσης και αποσύνθεσης.

Όπως αναφέρει, έγινε δέκτης και δεκάδων παραπόνων από πολίτες οι οποίοι καταγγέλλουν, ότι παρατηρείται μεγάλη καθυστέρηση στην εξέταση, περίθαλψη και φροντίδα των ασθενών, λόγω έλλειψης προσωπικού, κλινών, υποδομών, εξοπλισμού και αναλωσίμων. Μάλιστα, τονίζει ότι η κατάσταση τόσο στις Πρώτες Βοήθειες όσο και σε άλλα τμήματα του Νοσοκομείου Λεμεσού, έχει καταστεί επικίνδυνη, με τους ασθενείς να νοιώθουν ανασφαλείς.

Σε δήλωση που παραχώρησε από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ο κος Λεωνίδου αναφέρθηκε στις υπεράνθρωπες προσπάθειες τις οποίες καταβάλλει το προσωπικό καθημερινά, βρίσκοντας εμπόδιο τα προβλήματα που προανέφερε. Ως εκ τούτου, ενεγράφη «ως κατεπείγον, εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος, σχετικό θέμα, ώστε ο αρμόδιος Υπουργός να προσέλθει στη Βουλή και να δώσει εξηγήσεις για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί, σε ένα κατά τα άλλα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Λεμεσός  |  Υγεία  |  Βουλή  |  ΓεΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ