ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:38
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Υγεία

Με εισαγωγές το Νεφρολογικό Τμήμα του ΓΝ Πάφου χωρίς κανένα πρόβλημα η λειτουργία

Newsroom K

Ο δρα. Γιουκκάς σημείωσε πως η Μονάδα Αιμοκάθαρσης λειτουργεί κανονικά εξυπηρετώντας τους εκατό περίπου νεφροπαθείς ασθενείς

Χωρίς κανένα πρόβλημα λειτουργεί η Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Πάφου Δρ Λάκη Γιουκκά, προσθέτοντας ότι ήδη γίνονται και εισαγωγές .

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο δρ. Γιουκκάς ανέφερε πως το Νεφρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Πάφου του οποίου προΐσταται λειτουργεί σε κανονικούς ρυθμούς εργασίας χωρίς κανένα πρόβλημα και με τη χρήση από πλευράς του προσωπικού όλου του ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού για την διασφάλιση της υγείας τόσο των ιδίων όσο και των ασθενών του Τμήματος .

Ο δρα. Γιουκκάς σημείωσε πως η Μονάδα Αιμοκάθαρσης λειτουργεί κανονικά εξυπηρετώντας τους εκατό περίπου νεφροπαθείς ασθενείς, ενώ τα εξωτερικά ιατρεία του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου, εργάζονται κανονικά, όπως είπε, προσθέτοντας πως γίνονται και εισαγωγές σε ασθενείς με νεφρολογικά προβλήματα.

Σχετικά με την στελέχωση τόνισε, πως Το Νεφρολογικό Τμήμα του ΓΝ Πάφου, στελεχώνεται από τρεις ιατρούς και δεκαπέντε νοσηλευτές.

Επιπρόσθετα ανέφερε πως κάποια εκ των περιστατικών του Τμήματος του που παρουσίασαν οξεία νεφρική ανεπάρκεια, έχουν μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πάφου και αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ