ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:31
32°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Υγεία

ΟΚYπΥ: Αναζήτηση Συμβούλου για ετοιμασία επιχερησιακού σχεδίου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το επιχειρησιακό σχέδιο θα πρέπει να περιλαμβάνει προσέγγιση από πάνω προς τα κάτω (top down approach)

Διαγωνισμό ύψους €100.000 για αγορά υπηρεσιών εμπειρογνώμονα για ετοιμασία Επιχειρησιακού Σχεδίου, προκήρυξε χθες ο Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Όπως αναφέρεται στα έγγραφα του διαγωνισμού, το επιχειρησιακό σχέδιο θα πρέπει να περιλαμβάνει προσέγγιση από πάνω προς τα κάτω (top down approach), εξετάζοντας τη συνολική αγορά, το νέο περιβάλλον στον τομέα της υγείας, τον ανταγωνισμό και την τοποθέτηση του ΟΚΥπΥ και τον αντίκτυπο που θα έχει αυτό στον οργανισμό και προσέγγιση από κάτω προς τα πάνω (bottom up approach) περιλαμβάνοντας το μέγεθος της αγοράς, την ανάπτυξη, τον ανταγωνισμό, τον τρόπο με τον οποίο θα εξετάζονται σε κάθε πόλη (τοπικά) και πώς επηρεάζονται τα νοσοκομεία του Οργανισμού και άλλες ιατρικές μονάδες.

Εξάλλου, όσον αφορά το οικονομικό μοντέλο, οι προβολές εσόδων πρέπει να περιλαμβάνουν λεπτομερή ανάλυση των εσόδων όλων των κέντρων κέρδους σύμφωνα με τη δομή τιμολόγησης που έχει συμφωνηθεί με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας. Όσον αφορά την κοστολόγηση, πρέπει να συμπεριληφθούν προβλέψεις για το κόστος, τις δαπάνες και την εξέλιξή τους.

Ο Διαγωνισμός διενεργείται από το Υπουργείο Υγείας, αλλά το συμβόλαιο θα υπογραφεί από τον ΟΚΥΠΥ.

Η προθεσμία για την υποβολή προσφορών λήγει το πρωί της 26ης Αυγούστου, ενώ η διάρκεια της σύμβασης είναι τέσσερις μήνες από την ημερομηνία έναρξης του αντικειμένου της σύμβασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  | 

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ