ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
18°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Υγεία

Παγκοσμίου φήμης ομιλητές στο 2ο Φόρουμ για την υγεία του μαστού

Δελτίο Τύπου

Ανοιχτό για το κοινό το Φόρουμ που πραγματοποιείται στις 20-21 Ιουνίου 2019

Με επίκεντρο την κάθε γυναίκα της Κύπρου, το υπερσύγχρονο ιδιωτικό Κέντρο Μαστού Κύπρου έχει σαν διαχρονικό στόχο, την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών για τον μαστό μέσω της σωστής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, τόσο σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, όσο και μέσω της αποτελεσματικής σύγχρονης θεραπευτικής αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού.

Με τον πήχη ψηλά, το Κέντρο Μαστού Κύπρου διοργανώνει το 2ο Φόρουμ για τον μαστό το οποίο θα φιλοξενεί αξιόλογους επιστήμονες από την Κύπρο και το εξωτερικό, και το οποίο έχει σαν απώτερο σκοπό την ενημέρωση του κοινού σε θέματα που αφορούν όλες τις τελευταίες εξελίξεις για θέματα μαστού.

Το Συνέδριο που είναι ανοιχτό για το κοινό πραγματοποιείται στις 20 και 21 Ιουνίου 2019 στην Αίθουσα Β108, Κτίριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Αποτελεί πλέον ετήσιο θεσμό που οργανώνεται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λευκωσίας-Κερύνειας Ιπποκράτης και συστήνεται για παρακολούθηση από την Ευρωπαϊκή σχολή Ογκολογίας.Το Συνέδριο φέτος θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις βασικές προϋποθέσεις για την ποιοτική φροντίδα του καρκίνου, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις και τον έλεγχο της ποιότητας της χειρουργικής του μαστού στην Ευρώπη. Επίσης θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση του προχωρημένου καρκίνου του μαστού, την αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος και θέματα που έχουν σχέση με τη διατήρηση της γονιμότητας και γενικά την εγκυμοσύνη μετά τη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου. Πληθώρα άλλων εξειδικευμένων θεμάτων που αφορούν την ογκολογική θεραπεία, τις σύγχρονες απεικονιστικές μεθόδους, το ΜRI και PET scan θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν.

Η γλώσσα του Συνεδρίου θα είναι η Ελληνική και Αγγλική με ταυτόχρονη μετάφραση.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη στο τηλ. 2276 2683.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ