ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:06
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Υγεία

Πέντε ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο ένας νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή

Πέντε ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τους πέντε ασθενείς, ο ένας νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή.

Εν τω μεταξύ στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, νοσηλεύονται σήμερα18 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι με την εισαγωγή νέων ασθενών με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, τέθηκε σε εφαρμογή η Α Φάση του Σχεδίου Δράσης του Νοσοκομείου Αναφοράς, η οποία προνοεί την νοσηλεία μέχρι και 34 ατόμων στην κλινική Covid-19.

Σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο, το Νοσοκομείο θα προχωρήσει στη Β Φάση στην οποία οι ασθενείς θα νοσηλεύονται και σε δεύτερη κλινική.

Ωστόσο ακόμα και σε περίπτωση που χρειαστεί να κλείσουν όλες οι κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπως έγινε στην πρώτη περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού, θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) και το Τμήμα Αιμοκάθαρσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ