ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:19
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Υγεία

Πέραν των 120 προσωπικών γιατρών γράφτηκαν μέχρι στιγμής στο ΓεΣΥ

Newsroom K

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας δηλώνει αισιόδοξος ότι ο ιατρικός κόσμος θα στηρίξει την εφαρμογή του Σχεδίου Υγείας

Πέραν των 120 προσωπικών γιατρών ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους μέχρι στιγμής στο ΓεΣΥ. Υπενθυμίζεται δε, πως οι κατάλογοι εγγραφής έχουν για τους προσωπικούς ιατρούς και παιδιάτρους έχουν ανοίξει από τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, με τον ΟΑΥ να παρουσιάζεται αισιόδοξος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΑΥ, αναφέρει ότι «η διαδικασία εγγραφής προσωπικών ιατρών στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ), η οποία ξεκίνησε πριν μια βδομάδα, διεξάγεται ομαλά και ότι ο συνολικός αριθμός προσωπικών ιατρών οι οποίοι ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους μέχρι σήμερα ξεπερνά τους 120».

Σημειώνει δε, πως η διαδικασία εγγραφής των προσωπικών ιατρών συνεχίζεται απρόσκοπτα και ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας δηλώνει αισιόδοξος ότι ο ιατρικός κόσμος θα στηρίξει την εφαρμογή της μεγαλύτερης κοινωνικής μεταρρύθμισης των τελευταίων δεκαετιών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται είτε στην ιστοσελίδα του ΟΑΥ (www.gesy.org.cy) είτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΓεΣΥ στο τηλέφωνο 17000 (δωρεάν κλήση) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gesy.org.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ