ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:03
24°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Υγεία

Σεμινάριο «Επαγγελματίες Υγείας και Αυτοφροντίδα στα χρόνια του Covid -19»

Δελτίο Τύπου

Το διαδικτυακό σεμινάριο είχε ως στόχο να βοηθήσει και να ενδυναμώσει τους Επαγγελματίες Υγείας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που επέφερε η πανδημία

Με μεγάλη επιτυχία ο ΠΑΣΥΚΑΦ σε συνεργασία με την PwC παρουσίασαν το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Επαγγελματίες Υγείας και Αυτοφροντίδα στα χρόνια του Covid -19», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020.

Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, η Δρ. Έλενα Γαβριήλ, ο Θεοχάρης Ιωάννου, η Δρ. Χρύσα Πουρζιτάκη και η Υποψήφια Διδάκτωρ Ιωάννα Σουλτάτη, η Δρ. Χριστίνα Ορφανίδου, η Άρτεμις Κοματίνα, ο Δρ. Γιώργος Παπαζήσης, η Δρ. Θάλεια Μπελλάλη και ο Dr. Frank D.Ferris παρουσίασαν το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη νέα πραγματικότητα για την επαγγελματική, την προσωπική και την κοινωνική μας ζωή μετά την κρίση του Covid -19.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είχε ως στόχο να βοηθήσει και να ενδυναμώσει τους Επαγγελματίες Υγείας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών και της αβεβαιότητας που επέφερε η πανδημία του Covid-19. Όλες οι παρουσιάσεις ανέδειξαν τη ψυχική ανθεκτικότητα ως το σύνολο των δεξιοτήτων που ο καθένας μπορεί να μάθει και να αναπτύξει προκειμένου να μπορεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες που συναντά.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά τη PwC για την άψογη συνεργασία και στήριξη για την οργάνωση και πραγματοποίηση του Webinar.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επιστήμονες για το χρόνο, την παρουσία, τις εμπειρίες και πολύτιμες συμβουλές που μοιράστηκαν μαζί μας.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί τους Επαγγελματίες Υγείας που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν με την παρουσία τους!

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ