ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:05
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Υγεία

Στις 4.572 οι επισκέψεις σε ιατρούς μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι παραγγελίες εργαστηριακών εξετάσεων ανήλθαν στις 1.229, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΥ

Στις 4.572 ανήλθαν μέχρι τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας, οι επισκέψεις δικαιούχων του ΓεΣΥ σε ιατρούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, σύμφωνα με στοιχεία από τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ).

Οι παραγγελίες εργαστηριακών εξετάσεων ανήλθαν στις 1.229, οι συνταγές φαρμάκων που εκδόθηκαν ανήλθαν στις 2.954, τα παραπεμπτικά προς ΕΙ στα 990, ενώ το σύνολο εκτελέσεων συνταγών φαρμάκων ανήλθαν στις 1.274.

Επιπλέον, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΥ, το σύνολο εκτελέσεων εργαστηριακών εξετάσεων ανήλθαν στις 200 και το σύνολο απαιτήσεων για επισκέψεις και για άλλες δραστηριότητες από καταλόγους δραστηριοτήτων τους στις 859.

ΟΚΥπΥ: Κύλησε ομαλά η πρώτη ημέρα

Κύλησε ομαλά η πρώτη ημέρα συμμετοχής των Μονάδων Υγείας του ΟΚΥπΥ στο ΓεΣΥ, σύμφωνα με τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), ενώ τα ζητήματα που προέκυψαν έτυχαν άμεσης διαχείρισης.

Η εκπαίδευση, σε σχέση με τη χρήση του λογισμικού συστήματος από τους Ιατρούς , θα συνεχίσει σε καθημερινή βάση.

Σχετικά με το Κέντρο Υγείας Κάμπου, ο υφιστάμενος Ιατρός θα συνεχίσει να καλύπτει τον τοπικό πληθυσμό, μέχρι την ανάληψη καθηκόντων από άλλο Ιατρό, για τον οποίο η διαδικασία πρόσληψης βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ