ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:33
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Λάρνακα: 50χρονος οδηγούσε μεθυσμένος με ταχύτητα 180 χιλιόμετρα

Newsroom K

Ακολούθησε έλεγχος αλκοτέστ με αρχική ένδειξη 180 μg αντί 22 και τελικό ένδειξη 139 μg αντί 22

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν χθες το απόγευμα αυτοκίνητο να κινείται στο νέο δρόμο Κοφίνου – Λάρνακας, να οδηγείται επικίνδυνα.

Τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης αμέσως χρησιμοποίησαν τους φάρους του περιπολικού και τις σειρήνες αλλά ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα. Το εν λόγω όχημα ανακόπηκε στον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού Λάρνακας όπου κατά τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε 50χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Ακολούθησε έλεγχος αλκοτέστ με αρχική ένδειξη 180 μg αντί 22 και τελικό ένδειξη 139 μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. Επίσης, ο 50χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 180 ΧΑΩ αντί 100. Επίσης, προέκυψαν διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα που διαπράχθηκαν από τον 50χρονο. Αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ