ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:39
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Λεμεσός: Αυτούς ψάχνουν για την έκρηξη και τη ληστεία σε ΑΤΜ

Newsroom K

Δύο υποθέσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής χρημάτων από αυτόματη μηχανή ανάληψης χρημάτων διερευνά η Αστυνομία

Δύο υποθέσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής χρημάτων από αυτόματη μηχανή ανάληψης χρημάτων διερευνά η Αστυνομία, η οποία απευθύνει έκκληση για πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.10π.μ. σήμερα, σημειώθηκε έκρηξη σε κινητή, αυτόματη ταμειακή μηχανή, στην περιοχή Παρεκκλησιάς. Από την έκρηξη η ταμειακή μηχανή καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ φαίνεται να κλάπηκαν τα χρήματα που υπήρχαν σε αυτή (37 χιλιάδες ευρώ). Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλεται σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, υψηλής ισχύος.

Με το περιστατικό φαίνεται να σχετίζονται δύο πρόσωπα, τα οποία χρησιμοποίησαν μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, σκούρου χρώματος και διέφυγαν από τη σκηνή κατευθυνόμενοι βόρεια, προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο οι δύο ύποπτοι να σχετίζονται και με υπόθεση απόπειρας κλοπής χρημάτων από αυτόματη ταμειακή μηχανή, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα χθες, επίσης στην επαρχία Λεμεσού.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε από διευθυντή υποκαταστήματος τράπεζας, στην περιοχή Γερμασόγειας, σύμφωνα με τον οποίο άγνωστοι προκάλεσαν ζημιά στην αυτόματη ταμειακή μηχανή του υποκαταστήματος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πάρουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι, γύρω στις 3.30π.μ. της Παρασκευής, δύο πρόσωπα πυροδότησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, που είχαν τοποθετήσει στη μηχανή, χωρίς ωστόσο αυτός, να εκραγεί. Στη συνέχεια, οι δράστες φέρονται να εγκατέλειψαν τη σκηνή με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Η Αστυνομία δημοσιεύει φωτογραφίες των δύο υπόπτων στη σκηνή, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορούν να βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας καταγγελίας της Αστυνομίας «Αστυνομία Κύπρου».

Επιπρόσθετα, για αποτροπή παρόμοιων εγκληματικών ενεργειών, καλείται το κοινό να συνεργάζεται με την Αστυνομία και σε περίπτωση που αντιληφθεί οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση προσώπων ή οχημάτων, να επικοινωνεί άμεσα με την Αστυνομία στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ