ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 08:48
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Λεμεσός: Τον πέταξε έξω από το σπίτι και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Newsroom K

Ο καυγάς είχε ως αποτέλεσμα ο Ε/κ ιδιοκτήτης να τραυματιστεί στο κεφάλι και η υπόθεση να ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης

Άγριος καυγάς φούντωσε ανάμεσα σε αλλοδαπό ενοικιαστή και στον ιδιοκτήτη οικίας στην Λεμεσό, με αφορμή την απαίτηση του τελευταίου για άμεση αποχώρηση του πρώτου και της οικογένειάς του. Ο καυγάς είχε ως αποτέλεσμα ο Ε/κ ιδιοκτήτης να τραυματιστεί στο κεφάλι και η υπόθεση να ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς επενέβη και η Αστυνομία, μετά από τις σχετικές καταγγελίες.

Όπως ανέφερε αστυνομική πηγή στο 24News, στις 4 Ιανουαρίου 2019, ο ιδιοκτήτης της κατοικίας επισκέφθηκε στην οικογένεια των Σύρων ενοικιαστών (σύζυγοι με ένα παιδί δύο ετών) και τους ζήτησε να εγκαταλείψουν άμεσα το σπίτι, επειδή ήθελε να εγκατασταθεί ο ίδιος. Σύμφωνα με την καταγγελία του αλλοδαπού άντρα, ο ιδιοκτήτης απέκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, σε μια προσπάθεια να εξαναγκάσει την οικογένειά του να φύγει από το σπίτι. Τα τρία άτομα αναγκάζονταν να διαμένουν εκεί στα σκοτάδια και χωρίς νερό.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην οικία, όπου εντόπισαν τους δύο άντρες να τσακώνονται έντονα, κάνοντας μια προσπάθεια για να καταλήξουν από κοινού σε μια διευθέτηση. Ωστόσο, φάνηκε, τελικά, πως δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες των Αστυνομικών.

Στις 5 Ιανουαρίου, ο ιδιοκτήτης μετέβη ξανά στην οικία, απαιτώντας ξανά από την οικογένεια να την εγκαταλείψει, προκαλώντας την οργή του Σύρου άντρα. Ακολούθησε έντονη συζήτηση μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο Σύρος να σπρώξει τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έπεσε στο πάτωμα και κτύπησε στο κεφάλι.

Κι οι δύο άντρες προχώρησαν σε καταγγελίες στην Αστυνομία. Ο Σύρος ανέφερε ότι, επί έναν χρόνο, που διαμένει στο σπίτι, δεν υπέγραψε κάποιο συμβόλαιο, ούτε λάμβανε αποδείξεις από τον ιδιοκτήτη για τα χρήματα του ενοικίου που κατέβαλλε κάθε μήνα. Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε την επίθεση και την πραγματική σωματική βλάβη που υπέστη κατά την αψιμαχία του με τον Σύρο. Οι καταγγελίες, σύμφωνα με την Αστυνομία, διερευνήθηκαν άμεσα και η υπόθεση έχει λάβει την νομική οδό.

Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ