ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:05
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Νεκρή γυναίκα μετά από πυρκαγιά σε καφεστιατόριο (φωτος)

Newsroom K

Σε εξέλιξη οι έρευνες, εξετάζεται το ενδεχόμενο η έκρηξη και η πυρκαγιά να οφείλονται σε κακόβουλη ενέργεια

Νεκρή εντός του διαμερίσματός της εντοπίστηκε αλλοδαπή γυναίκα από την Ουκρανία τα ξημερώματα, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 02:40 η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για ισχυρή έκρηξη και πυρκαγιά στην οδό Κωστάκη Παντελίδη. Μέλη της Πυροσβεστικής έφτασαν άμεσα στο σημείο όπου επιχείρησαν να κατασβέσουν την πυρκαγιά η οποία είχε επεκταθεί και στο φωταγωγό της πολυκατοικίας.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας εξήλθαν του κτιρίου μόλις αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά. Αφού κατασβέστηκε, μέλη της Πυροσβεστικής ξεκίνησαν έρευνες. Σε ένα εκ των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας του πρώτου ορόφου, εντοπίστηκε μια γυναίκα, η οποία ενδεχομέων να μην πρόλαβε να εκκενώσει το διαμέρισμά της.

Ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Οι συνθήκες της έκρηξης και της πυρκαγιάς διερευνώνται, ωστόσο φαίνεται πως υπήρξε έκρηξη, βίαιη εκτόνωση και έντονο ωστικό κύμα.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης τόνισε πως όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν υπό διερεύνηση λαμβάνοντας υπόψη την φωτιά και τον εντοπισμό της νεκρής γυναίκας στον 1ο όροφο. Οι ανακριτές προχωρούν με εξετάσεις και έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και με όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να τεκμηριωθούν κάποια γεγονότα ή να αποκλειστούν κάποια άλλα ενδεχόμενα, παρόλο που σε αυτό το στάδιο παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Ερωτηθείς σχετικά με την ταυτότητα της νεκρής, είπε πως υπάρχουν ενδείξεις αλλά πρέπει να εξακριβωθούν και να τηρηθεί η σωστή διαδικασία ώστε να μπορεί η Αστυνομία να δώσει πλήρες όνομα και στοιχεία.

Σημείωσε πως οποιαδήποτε ερωτήματα υπάρχουν σε σχέση με τι προηγήθηκε ή πώς προκλήθηκε η πυρκαγιά που προκάλεσε τον θάνατο της γυναίκας, αποτελούν θέματα που αφορούν καθαρά τη διερεύνηση. Σε διευκρινιστική ερώτηση, ο κ. Αγγελίδης είπε πως η γυναίκα εντοπίστηκε στον 1ο όροφο σε ξεχωριστό διαμέρισμα, δωμάτιο που δεν αποτελεί χώρο του καφεστιατορίου.

Ερωτηθείς αν η έκρηξη προκλήθηκε από τη φωτιά ή το αντίθετο, είπε πως υπάρχει μαρτυρία για την έκρηξη, ενώ αν είχε προηγηθεί πυρκαγιά πριν από αυτής είναι κάτι που θα το δείξουν οι εξετάσεις σε συνάρτηση με τις άλλες έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Στην εξέλιξη των γεγονότων αναλόγως και με το τι θα προκύψει θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ