ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:19
28°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

O Δήμος Λευκωσίας διευκρινίζει για τα έργα στην Κέννεντυ

Newsroom K

Έργα βελτίωσης αλλά όχι κλείσιμο της λεωφόρου

Ο Δήμος Λευκωσίας ξεκαθαρίζει με ανάρτηση του σχετικά με τα έργα στην Κέννετυ διευκρινίζοντας ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να κλείσει ο δρόμος αφού τα έργα αποσκοπούν στη βελτίωση των πεζοδρομίων και στη δημιουργία κόλπων στάθμευσης. Οι εργασίες θα εκτελούνται κατά μικρές φάσεις και επί των πεζοδρομίων προσθέτει η ανάρτηση.

Σε χθεσινό άρθρο της «Κ» που αφορούσε τις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της Λεωφόρου Κέννεντυ, τονίστηκε χαρακτηριστικά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα επικρατήσει το σταδιακό κλείσιμο σημείων του δρόμου και όχι ολόκληρης της Λεωφόρου».

Αυτούσια η ανάρτηση:

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η αναβάθμιση της λεωφόρου θα διαρκέσει περίπου πέντε μήνες ενώ στόχος είναι οι εργασίες να μην προκαλέσουν επιπλέον ταλαιπωρία στους οδηγούς που κυκλοφορούν στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι για την εν λόγω αναβάθμιση έχουν προκηρυχθεί ήδη προσφορές και η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί με την ολοκλήρωση της επόμενης συνάντησης του δημοτικού συμβουλίου (Πέμπτη 26/9).

Η ημερομηνία έναρξης των εργασιών, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου- αρχές Νοεμβρίου του 2019

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ