ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 19:51
14°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Οδηγοί ΟΣΥΠΑ: Εργαζόμαστε αν πληρωθούν τα δεδουλευμένα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Συνεχίζεται η επ'αόριστο στάση εργασίας των 277 υπαλλήλων του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου

Συνεχίζεται η επ’ αόριστο στάση εργασίας που κατήλθαν από τις 05:00 το πρωί οι 277 υπάλληλοι του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου. Ανάμεσα τους και οι οδηγοί των 105 Λεωφορείων του Οργανισμού οι οποίοι συμμετέχουν στα απεργιακά μέτρα και δεν πραγματοποιούν κανένα δρομολόγιο.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος των οδηγών ο Χρίστος Ευαγγέλου ανέφερε πως έχουν κατέλθει σε απεργία λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων τους. Μετά είπε από την δίωρη στάση εργασίας της Τετάρτης ως προειδοποιητική απεργία δεν έχει γίνει οποιαδήποτε πληρωμή στους μισθούς τους .

Ο κ. Ευαγγέλου εξέφρασε την ετοιμότητα των οδηγών του ΟΣΥΠΑ σε περίπτωση που πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους να ξεκινήσουν εργασία.

Εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα όπως σήμερα μετά τις διαβουλεύσεις εξευρεθεί μια λύση συνεχόμενη και όχι προσωρινή.

Ακολούθως ο κ. Ευαγγέλου απολογήθηκε για την ταλαιπωρία των μαθητών και στις οικογένειες τους, προσθέτοντας ωστόσο πως την ευθύνη δεν την φέρουν οι ίδιοι.

Την ευθύνη ανέφερε την φέρουν η εταιρεία και το Υπουργείο Μεταφορών ενώ οι οδηγοί είναι ο τελευταίος τροχός της άμαξας.

Σημειώνεται πως από τα απεργιακά μέτρα επηρεάζονται 18.000 επιβάτες, ντόπιοι αλλά και ξένοι επισκέπτες ενώ σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν 6.000 περίπου μαθητές οι οποίοι χρησιμοποιούν για τη μετάβαση τους τις δημόσιες συγκοινωνίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ