ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:21
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Παγκύπριες επιχειρήσεις - Σιδερογροθιά, φυσίγγια και κροτίδες

Newsroom K

Τι εντόπισε η αστυνομία στις παγκύπριες επιχειρήσεις

Συνεχίστηκαν το τελευταίο 24ωρο οι παγκύπριες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, με ελέγχους σε εκκλησίες, πάρκα και άλλους χώρους, όπου συχνάζουν νεαρά πρόσωπα, στο πλαίσιο των δράσεων για πρόληψη του εγκλήματος και πάταξη της νεανικής παραβατικότητας.

Στην επαρχία Λάρνακας, γύρω στις 11.45 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία ότι όχημα κινείται ύποπτα, στην περιοχή Κιτίου. Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το εν λόγω όχημα σταθμευμένο σε σημείο της περιοχής, ενώ στο σημείο βρισκόταν ο 18χρονος οδηγός του, καθώς και άλλος ένας 18χρονος. Κατά τη διάρκεια ελέγχου που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του 18χρονου οδηγού έξι κροτίδες και στην κατοχή του δεύτερου 18χρονου μία σιδερογροθιά, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη των δύο νεαρών για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και της παράνομης μεταφοράς επιθετικού οργάνου αντίστοιχα. Αυτοί οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Στην επαρχία Λευκωσίας, πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας τα οποία βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 24χρονος, σε δρόμο στην περιοχή Ανθούπολης. Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν 40 κροτίδες και δύο πυροτεχνήματα τα οποία κατακρατήθηκαν, ενώ ο 24χρονος οδηγός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών. Αυτός οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Λίγο αργότερα, γύρω στις 1.10 μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, κατά τη διάρκεια περιπολίας στην περιοχή της λεωφόρου Κυρηνείας, στην Αγλαντζιά, μέλος της Αστυνομίας εντόπισε σε ανοιχτό χωράφι, κρυμμένα σε θάμνο, 225 πλήρη φυσίγγια κυνηγετικού πυροβόλου όπλου, τα οποία και παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Μεγάλος αριθμός κροτίδων εντοπίστηκε και σε οικοδομή στην Κακοπετριά, στην περιοχή Μόρφου. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 7.00 χθες το βράδυ, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε εγκαταλελειμμένη υπό ανέγερση οικία στην Κακοπετριά, μέσα σε νάιλον σάκο, 105 εργοστασιακές κροτίδες, δύο εργοστασιακούς πυρσούς και ένα κομμένο κυνηγετικό φυσίγγιο. Εντόπισαν επίσης, τρεις αυτοσχέδιες σιδερένιες κατασκευές, οι οποίες χρησιμοποιούνται για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, οι οποίες ωστόσο δεν περιείχαν εκρηκτική ύλη. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, με στόχο την πάταξη των πιο πάνω φαινομένων και του εγκλήματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ