ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:25
27°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Παιδεία

«Alexander turns 30» – Το Alexander College γιορτάζει

Δελτίο Τύπου

Το πρώτο student summer fest του Alexander College έγινε στην παραλία Μακένζι, το Σάββατο 25 Ιουλίου

30 χρόνια λειτουργίας και συνεχούς εξέλιξης γιορτάζει φέτος το Alexander College, το οποίο ξεκινά τις επετειακές δραστηριότητες με καλοκαιρινά πάρτι σε Λάρνακα και Πάφο.

Σπουδές δεν σημαίνει μόνο διάβασμα, αλλά είναι και ευκαιρίες διασκέδασης και χαλάρωσης, που θα δημιουργήσουν τις ωραιότερες αναμνήσεις της φοιτητικής σου ζωής.

Το πρώτο student summer fest του Alexander College έγινε στην παραλία Μακένζι, το Σάββατο 25 Ιουλίου. Φοιτητές, προσωπικό και ακαδημαϊκοί, ήταν εκεί για να γιορτάσουν, αφού βρέθηκαν μετά από πολύ καιρό από κοντά, σ’ αυτό το εορταστικό reunion.

Το Alexander College, παράλληλα με το ψηλό επίπεδο σπουδών, προσφέρει στη φοιτητική του κοινότητα την ευκαιρία να συμμετέχει σε εκδηλώσεις, δημιουργώντας μια πληθωρική φοιτητική ζωή, μια οικογένεια η οποία γίνεται το 2ο σπίτι του φοιτητή.

Την πρεμιέρα του έκανε και το SUAC TV, το «κανάλι» των φοιτητών, οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους, μεταδίδοντας τη θετική τους ενέργεια και διάθεση στους περαστικούς, τους οποίους παρέσυραν να συμμετέχουν σε γκάλοπ.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στο Thea by the Sea, στην Πάφο, την Παρασκευή 31 Ιουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ